Alleen in een leeg kantoor, ‘s avonds laat…Creepy? Reken maar van yes!

En alweer is het zondag, het is dus weer tijd voor een nieuwe Schrikken met Kijk-Online! Deze week weer een game die je gratis kan downloaden…One late night. One late night speelt zich af in een verlaten kantoorgebouw en jij speelt een werknemer die ‘s avonds langer is gebleven om zijn werk af te maken.
Grafisch ziet One late night er leuk uit, de game is op de hoogste instellingen zwaarder dan je denkt dus vergis je hier niet in. Alle kasten en lades in het gebouw kunnen open (als deze natuurlijk niet op slot zitten voor het verhaal) en uiteindelijk zul je ook de kantoren moeten doorzoeken voor verschillende spullen om verder te komen in de game.
De schrikmomenten zijn genoeg aanwezig in de game. Dit gaat van een twijfel moment waar er tekst op het beeldscherm komt tot vliegende meubelstukken en verschijningen in de gang. Ook weet je niet wanneer de schrikmomenten verschijnen door het ontbreken van achtergrond muziek. Geen opbouwende instrumenten als je dichter bij gevaar komt… nee, alleen plotse acties die je soms flink de stuipen op het lijf jagen. Bekijk hieronder de video en laat ons weten of je zelf de game ook gaat spelen.

https://www.youtube.com/watch?v=Fy0bDpAnxlc” width=”620″ height=”360″]