Call of Duty: Black Ops 2 dubbel XP weekend op tijd voor nieuwe DLC.

Haal jij de prestige dit weekend?

Dit weekend is er een dubbel XP weekend voor Black Ops 2. Dit heeft Treyarch bevestigd. Op de Xbox 360, PlayStation 3, Wii U en PC kun je dubbel XP verdienen vanaf 25 januari tot 28 januari. Volgende week dinsdag word de multiplayer modus uitgebreid (Revolution DLC) met 4 nieuwe maps.

  • Hydro
  • Downhill
  • Grind
  • Mirage

Naast deze nieuwe maps krijgt het multiplayer gedeelte ook nog een nieuwe wapen. Namelijk de Peacekeeper SMG. Dit is voor het eerst dat er een nieuwe wapen zit in een DLC voor een Call Of Duty game en dit geeft dan ook wel aan dat Activision steeds meer vernieuwingen zoekt voor deze langlopende serie.

Natuurlijk is er ook aan de zombie fans gedacht en deze worden dan ook getrakteerd met een nieuwe map genaamd Die Rise dat zich afspeelt in China. Het meest verassende aan dit DLC pakket is wel dat de zombie modus naast een nieuwe map ook nog een nieuwe gamemodus krijgt. Deze modus heet Turned. In Turned ben jij niet de zombiejager maar ben jij juist de zombie die jaagt. Er is 1 speler in de map en het is de bedoeling dat jij als zombie hem te pakken krijgt. Slaag je hierin dan is het jouw beurt om mens te zijn en het is dan aan jou om het zo lang mogelijk vol te houden tegen andere zombies die door jouw vrienden bestuurd worden.

De DLC zal als eerst verschijnen op de Xbox360 op 29 januari, en later voor de overige systemen.