Uncharted 4: A Thief’s End staat op de cover van het februari nummer van Game Informer

Het februari nummer van Game Informer zal zal ervoor zorgen dat veel gamers het niet kunnen laten om het nummer ook daadwerkelijk te kopen. Uncharted 4: A Thief’s End staat namelijk op de cover van eerst volgende Game Informer nummer. Verder zal in de rest van het magazine ook veel aandacht worden besteed aan Uncharted 4.

We weten eigenlijk nog maar weinig over Uncharted 4: A Thief’s End, tot nu toe zagen we alleen één korte trailer en 15 minuten aan gameplaybeelden van deze game. Maar deze twee dingen hebben ons enorm doen uitkijken naar de aankomende game van Naughty Dog. Het februari nummer van Game Informer zal ons dus veel nieuwe details van deze game gaan geven. Game Informer heeft al een trailer vrijgegeven over wat we kunnen verwachten van Uncharted 4.

De trailer is hieronder te bekijken:

Toch zijn er al voor de release van het nieuwste nummer van Game Informer veel details verschenen over Uncharted 4: A Thief’s End. Voor lezers die niet GESPOILD willen worden het volgende gedeelde van deze tekst bevat SPOILERS!

Uncharted 4 zal zich drie jaar na de gebeurtenissen van Uncharted 3: Drake’s Deception af gaan spelen. Nathan Drake is na Uncharted 3 gestopt met het jagen op schatten en is een rustig leven gaan leiden samen met Elena. Op dat moment duikt de lang verloren broer van Nathan op. Sam Drake is Nathans vijf jaar oudere broer en samen besluiten ze op zoek te gaan naar een schat die zich ergens op Madagaskar zou moeten bevinden. Nathan en zijn broer zijn op zoek naar een artefact van Henry Avery. En zoals bij elke schat zijn Nathan en Sam niet de enige schatzoekers die op zoek zijn naar deze schat. Rafe en Nadine zijn namelijk ook op zoek naar deze schat. En zij zullen er alles aan doen om de schat eerder te vinden dan Sam en Nathan. Nadine is eigenaar van de PMC (private militair company)  in Zuid Afrika. Dit zal er dus waarschijnlijk voor gaan zorgen dan de broeders Drake aardig wat tegenstand van mannen met geweren mogen verwachten.

Sam zal door de AI van de game bestuurd gaan worden, op een soortgelijke manier als Ellie in The Last of Us. De game zal zich niet alleen op Madagaskar af gaan spelen maar ook andere locaties aandoen. En deze locaties zullen minder lineair zijn dan in de vorige Uncharted games. Je zult dus meer vrijheid hebben om te doen wat je zelf wilt. Verder zullen bekende personages als Sully en Elena ook terug komen in dit nieuwe deel. En is de gameplay weer ongeveer hetzelfde, de gameplay zal namelijk opnieuw bestaan uit puzzels, schieten en klimmen en klauteren. Daarnaast zullen alle cut-scènes in real-time zijn waardoor de game niet meer afgebroken wordt onder het spelen om naar een cut-scène te gaan. Als laatste laat Naughty Dog weten dat ook de multiplayer-mode niet zal ontbreken in Uncharted 4: A Thief’s End.

Wij worden in ieder geval erg warm van al deze nieuwe informatie, en kunnen niet meer wachten op de release van deze game. Uncharted 4: A Thief’s End moet in 2015 gaan verschijnen en is exclusief voor PlayStation 4.

  • Lekker veel informatie van de game waar ik het meeste naar uitkijk in 2015! Ik ga maar eens op zoek waar ik dat nummer van Game Informer kan halen ben erg benieuw wat er over Uncharted 4 geschreven wordt. Alle informatie die er tot nu toe gegeven is ziet er veelbelovend uit. Ik kijk nu nog meer uit naar Uncharted 4!