Hebben jullie United Eleven al wel eens uitgeprobeerd?

Nexon Europe heeft vandaag aangekondigd dat de populaire online voetbalmanagementsimulator United Eleven een belangrijke nieuwe content update zal ontvangen. Grote transfers zijn bijgewerkt voor de start van het nieuwe seizoen, evenals nieuwe clubs en veranderingen in de statistieken voor het volledige speler rooster.

“We hebben moeten wachten op de start van het nieuwe seizoen – zowel in de game als in het echte leven,” zei Paul Lee, Nexon Europe Product Manager. “We hebben de veranderingen in de voetbalwereld volledig opgenomen, en ook een aantal nieuwe functies toegevoegd waar we spelers graag mee gaan zien experimenteren – hopelijk in ons komende toernooi.”

In totaal werden er 38 nieuwe clubs toegevoegd aan het United Eleven rooster, met 15 nieuwe teams binnen de Nederlandse en Portugese selecties om de nationale teams aan te vullen. De volledige lijst van 4.535 spelers heeft updates van de statistieken gekregen die de real-life prestaties in het laatste meeslepende seizoen en tijdens het 2014 WK in Brazilië weergeven. En om helemaal up to date te blijven, hebben teams uit Engeland, Frankrijk, Italië, Duitsland en Spanje promoties of degradaties gekregen op basis van hun prestaties.