Uncharted film in de planning voor 2016…10 juni 2016 om precies te zijn, aldus Sony Pictures Entertainment

Seth Gordon is bevestigd als regisseur voor de film, welke volgens geruchten het beste van de eerste game zal gebruiken en hier op zal verder bouwen. Het filmen start begin volgend jaar.
Gordon, die eerder The King of Kong, Horrible Bosses, en Identity Thief geregisseerd heeft is ondertussen alweer de derde regisseur die aan dit project gekoppeld is. Ook bevestigd Gordon dat Mark Wahlberg, waarvan bekend was dat deze Nathan Drake zou spelen, niet meer aan het project werkt. Op het moment is er nog niet bekend of er nog gekeken word of dat er mischien al een keuze gemaakt is.

I want it to be a great actor. That’s number one, and then if it’s someone who has an actual jaw, that’s even better. The game is so well done that you need it to live up to that. There’s no way we’d do the inverse of that where it’s somebody famous who can’t act.

Uit deze uitspraak blijkt dat Gordon liever een acteur zoekt die Nathan Drake natuurlijk kan wegzetten dan dat hij een bekende acteur heeft die geen affiniteit heeft met de rol. Een goed teken voor de fans van de serie dus.
De Uncharted film in de planning voor 2016 dus, kunnen jullie er op wachten?