Ultra Street Fighter IV Pre-Order Costume Trailer

Eindelijk een releasedatum voor Ultra Street Fighter IV

Capcom heeft de pre-order costume trailer vrijgegeven van Ultra Street Fighter IV. De pakjes die je in de trailer ziet krijg je door Ultra Street Fighter IV te pre-orderen. Oh en er is ook zoiets als een releasedatum vrijgegeven voor de DLC en fysieke versie. Niet geheel onbelangrijk denken wij zo. Beide datums gelden misschien wel voor Amerika maar we gaan ervan uit dat Europa niet lang hoeft te wachten. De DLC versie van Ultra Street Fighter IV verschijnt op 3 juni in de PS Store en op 4 juni op Xbox Live. De fysiek versie zal op vijf augustus verschijnen. De prijs voor de DLC versie is 14,99 en deze is gebruiken met Super Street Fighter IV en Super Street Fighter IV Arcade Edition. De prijs voor de fysieke versie is 39,99 euro. Bekijk de trailer hieronder.

Bron

 • Eindelijk een datum. Die pakjes moet ik ook hebben. Ben trouwens weer een beetje met Street Fighter begonnen. Ken en Ryu blijven toch wel mijn main.

  • Nino

   Hebbe, hebbe, hebbe…it’s never enough with you…:P

   • In case of SF it’s never enough!! ๐Ÿ˜›

    • Nino

     Okay Wizard Rolento was wel heel tof! Medieval Hugo ook wel, aangezien ik hem er normaal namelijk heel lame uit vind zien. En Poison als piraat was ook niet verkeerd. De rest vond ik niet zo boeiend.