Download Rayman Fiesta Run in de Appstore sectie Apps for (RED) & steun de bestrijding tegen AIDS

In verwachting van de komende Wereld Aidsdag kleurt Rayman Fiesta Run (RED) in de App Store. Voor de komende twee weken, zal een speciale sectie in de App Store, genaamd Apps for (RED), een selectie aan apps aanbieden met exclusieve nieuwe content waarvan de gehele opbrengst rechtstreeks naar het Wereldfonds voor de bestrijding tegen AIDS gaat.

Spelers met een iPhone, iPad en een iPod touch kunnen genieten van de (RED) versie van Rayman Fiesta Run in de App Store en kunnen eveneens (RED) t-shirts kopen in de game om (RED)’s strijd voor een AIDS FREE GENERATION te ondersteunen.

Spelers staan de legendarische platformdheld Rayman bij in deze exclusieve versie voor (RED): verzamel (RED) lums en speel unieke personages vrij waaronder Rayman, Globox & Teensies, die specifiek ontwikkeld werden voor de Apps for (RED) campagne. Fans kunnen hun deelname aan de campagne ook delen via social media en hun vrienden uitnodigen om bij te dragen in het onderzoek voor de bestrijding tegen AIDS.

Jean-Michel Detoc, Managing Director of the mobile department bij Ubisoft, geeft aan:

“We zijn vereerd om deel uit te maken van de Apps for (RED) campagne”.

“Spelers zullen genieten van de perfecte mix tussen fun en uitdagingen dat Rayman Fiesta Run te bieden heeft en, nog belangrijker, zullen zij bijdragen aan het leveren van de eerste AIDS FREE GENERATION.”

De Apps for (RED) campagne is reeds van start gegaan en eindigt op 7 december.