Wat zal Ubisoft ons te bieden hebben?

Afgelopen week onthulde Ubisoft de plannen voor E3 2016, waar de creatieve teams met trots langverwachte titels zoals Watch Dogs 2, For Honor  en Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zullen presenteren. Ook is er aandacht voor nieuwe content voor reeds verschenen games, maar ook – zoals gewoonlijk – voor de nodige verrassingen.

De week begint met de Ubisoft E3 2016 Conferentie op maandag 13 juni vanaf 22.00 uur Nederlandse tijd. Voorafgaand loopt Ubisoft warm met een pre-show van 30 minuten. De rest van de week, van 14 tot 16 juni, zijn ze aanwezig op de beursvloer op de Ubisoft booth (booth #1023, South Hall, Los Angeles Convention Center). Meer dan 1700 fans hebben tevens de mogelijkheid om hun games te spelen en de ontwikkelteams te ontmoeten op de vierde, jaarlijkse Ubisoft Lounge.

“E3 is altijd een zeer special moment waarop iedereen in de entertainmentindustrie zijn best doet om spelers te verbazen en hun aandacht te grijpen. Voor de teams binnen Ubisoft is het een tijd van trots en spanning, aangezien ze eindelijk de games laten zien waar ze zoveel passie in hebben gestopt en waarop ze direct feedback krijgen van spelers en collega’s. Onze industrie heeft zich enorm ontwikkeld in de afgelopen 30 jaar, maar mijn liefde en respect voor de ongelimiteerde passies en talenten van ontwikkelaars en spelers is onveranderd gebleven,” aldus Yves Guillemot, medeoprichter en CEO van Ubisoft. “De game-industrie zet de stijgende lijn voort met krachtige nieuwe platformen die ruimte bieden aan meer creativiteit en spreken tot de verbeelding. Meer dan ooit tonen games hoe ze de toekomst van entertainment gaan vormen. Ik kan niet wachten om op E3 te zien wat de toekomst ons gaat brengen.”

Bekijk hieronder de teaser video die Ubisoft heeft uitgebracht.