Ubisoft kondigt Rainbow Six Siege aan

Welke games van Ubisoft heb jij gespeeld op Firstlook 2014?

Op Firstlook 2014, de grootste gaming-, technologie- en lifestyle-beurs van de Benelux, sleept Ubisoft dit jaar twee van de vier awards in de wacht. Na een geweldig weekend vol games, entertainment en natuurlijk dansjes op de stand, won Ubisoft de award voor ‘Best Expo Booth’. Daar hield het niet bij op, want Assassin’s Creed Unity, die speelbaar was op de Ubisoft-stand, is bekroond met ‘Best Game of Show’!

“We hadden een line-up op Firstlook 2014 waar we erg trots op zijn. Niet alleen Assassin’s Creed Rogue, The Crew en Far Cry 4 waren er, maar ook Assassin’s Creed Unity was speelbaar bij ons, voor het eerst in heel Europa,” aldus Marcel Keij, Marketing Director van Ubisoft Benelux. “Uiteindelijk doen we het allemaal voor de fans. Daarom willen we iedereen die is langsgekomen op onze stand enorm bedanken! Jullie zijn geweldig en we hopen iedereen volgend jaar weer te zien!”

 • Vond Firstlook 2014 heel erg tof!

 • Vond Firstlook 2014 heel erg tof!

 • Nino

  Ik vond het leuker dan vorig jaar, maar nog steeds is het niets vergeleken met Gamescom. De games die ik heb gespeeld zijn “The Evil Within” en “Tribal and Error”, voor de rest had ik vrijwel alles al gespeeld in Keulen. 😛

  • Ik ben niet bij gamescom geweest dus ik had nog veel leuke dingen te spelen zoals the crew, the order 1886 en until dawn.

 • Nino

  Ik vond het leuker dan vorig jaar, maar nog steeds is het niets vergeleken met Gamescom. De games die ik heb gespeeld zijn “The Evil Within” en “Tribal and Error”, voor de rest had ik vrijwel alles al gespeeld in Keulen. 😛

  • Ik ben niet bij gamescom geweest dus ik had nog veel leuke dingen te spelen zoals the crew, the order 1886 en until dawn.