Ubisoft blijft ondersteunig bieden voor de Ps Vita.

De PS Vita heeft meer top titels nodig.

Zoals al bekend is heeft de Ps Vita nog niet het succes gebracht dat Sony ervan gehoopt had. Dit komt namen door gebrek aan goede en grote titels.

Aan Ubisoft ligt het zeker niet, zij zijn al met meerdere titels te vinden op de handheld van Sony. Met onder andere Rayman Legens, Dungeon Hunter: Alliance en natuurlijk niet te vergeten de onlangs uitgebrachte Assasins Creed 3: Liberation. Juist die laatste titel laat zien dat er ook geld te verdienen is met games op de Ps Vita. Assasins creed 3: Liberation wist namelijk al 600.000 exemplaren te verkopen.

Topman Yves Guillemot, werkzaam bij Ubisoft heeft dan ook in een interview laten weten dat consumenten met een PS Vita in huis zich geen zorgen hoeven te maken. Volgens hem gaan er nog genoeg toppers verschijnlijk op de handheld. Hij gaf zelf aan dat Ubisoft met een aantal projecten bezig is voor de Ps Vita die vergelijkbaar zijn met die van Assasins Creed 3: Liberation. Helaas gaf hij niet prijs om welke games het gaat.

Hopelijk heeft de beste man gelijk en komen er snel weer een aantal grote titels naar de Ps Vita toe. Het zou zonde zijn als de Ps Vita namelijk de zelfde kant opgaat als de PSP.