Wat heeft Ubisoft allemaal voor ons in petto?

Ubisoft de plannen voor E3 2017. Er wordt meer getoond van Far Cry 5 en South Park: The Fractured But Whole™, en er worden meer details bekendgemaakt over de nieuwste telgen uit de Assassin’s Creed-, Just Dance- en The Crew-series. Bovendien worden er nieuwe titels voor verschillende platformen onthuld en wordt het voor toeschouwers en kijkers thuis een week boordevol entertainment.

“E3 is een moment van opwinding en trots, niet enkel voor Ubisoft, maar voor de hele industrie”, zegt Yves Guillemot, CEO en co-founder van Ubisoft. “Uiteindelijk zijn Ubisofts games het resultaat van de collectieve inspanningen van onze getalenteerde teams over de hele wereld, van samenwerkingen met de grootste namen in entertainment en de bijdragen van de spelers zelf. Daarom kunnen we niet wachten om de duizenden fans op E3 – en miljoenen kijkers thuis – onze unieke manier van het creëren van werelden te tonen en de actievolle line-up te laten ontdekken.”

 Het feest gaat van start met Ubisofts E3 2017 persconferentie op maandag 12 juni om 22.00 uur Nederlandse tijd. Een 40 minuten durende pre-show begint om 21.20 uur. De pre-show en conferentie worden live en on-demand gestreamd op Ubisoft.com, Ubisofts YouTube kanaal en Ubisofts Twitch kanaal. Vervolgens kunnen bezoekers van 13 tot 15 juni de nieuwste games op de Ubisoft booth (#1623, South Hall, LACC) bekijken en spelen, en ter plekke deelnemen aan tal van activiteiten. Laat de E3 dus maar komen!