Kijk-online | Waar games en gamers samenkomen
Destiny Review
The Sims 4 Review
NHL 15 Review

Ubisoft heeft bekend gemaakt dat op 19 april de beta van Ghost Recon: Future Soldier begint

Hopsa daar zijn we weer met een nieuwtje. Nu gaat het over Ghost Recon: Future Soldier.

Ubisoft heeft namelijk bekend gemaakt dat op 19 april de closed beta begint van Ghost Recon: Future Soldier. In de beta zijn de volgende klasse beschikbaar:

- Rifleman

- Engineer

- Scout

De 2 modi die beschikbaar zijn in de beta:

Conflict:

Hierin moet je missies door de map heen zien te klaren en ook nog nog uitkijken voor vijanden. Door missies goed te beëindigen verdien je punten. Het team met de meeste punten op het einde wint de ronde. 1 ronde duurt 15 minuten.

Saboteur:

Deze mode is pas vanaf 26 april beschikbaar en hierin verschijnt ergens centraal in de map een bom. Beide teams vechten om deze bom in handen te krijgen om die vervolgens in de vijandelijke basis te doen omploffen. 1 ronde duurt 10 minuten.

Er zijn 2 maps waarin je oorlogje kan spelen te weten Pipeline en Mill.

Hoe kan je meedoen met de beta?. Als je Splinter Cell: Conviction hebt gekocht krijg je vanzelf een uitnodiging. Wie weet is Ubisoft ook zo lief om ergens codes te gaan uitdelen.

Ghost Recon Network:

Leuke gratis service van Ubisoft is de Ghost Recon Network. Hierin kun je je wapen zelf aanpassen en deze delen met je vrienden. Je kunt ze ook op de Gunsmith Gallery plaatsen zodat mensen ze kunnen bekijken.

Verder zijn er natuurlijk de bekende leaderboards en kun je de status van je vrienden bijhouden. Er is nog meer. Mocht je de app downloaden dan krijg je ook nog eens een leuke extra, meer ingame geld voor de game. Mocht je in het verleden meerdere Ghost Recon games hebben gespeeld en de savegame hebben bewaard dan unlock je meer wapens en skins.

De app verschijnt op 25 mei voor je mobiel, tablet en pc. Op dezelfde datum verschijnt ook de game voor de Xbox 360 en PS3.

Zien we jou morgen ook terug in de beta?. Laat het ons weten.

Trailer over de Multiplayer:

 

Deel dit nieuwtje:Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter3Share on TumblrShare on Facebook5Share on StumbleUpon0

Over de schrijver

Ik ben Berend, 33 jaar en voer binnen Kijk-online verschillende taken uit. Zo doe ik de PR, schrijf reviews, nieuws artikelen en doe ik video items met Sjoerd. Mijn interesses zijn vooral Games, films, anime, comics en muziek. Voeg me toe op Xbox Live (LeafNinja32) en PSN (leafninja1980).

 • solid

  Ben ghost recon beta nu aan het downloaden :D :D cant wait

  • Sasuke26

   Ik ga zo kijken of het wat is!

 • solid

  Serieus damn dat worden dure maanden, alright: ga ik het zo doen. eerst demo’s van ghost recon en dragons dogma afwachten. Max payne……ik weet het nog niet

 • Sasuke26

  Same here. Maar in mei komen ook Max Payne 3 en Dragon’s Dogma uit. Max Payne 3 wordt het zoiezo:)

 • solid

  ik ga morgen de beta eens downloaden. Eens kijken of het spel net zo goed is als de vorige delen. DIe heb ik veel gespeeld

 • Fries

  Lijkt me wel leuk om een keer te spelen..