Wederom aan de slag met Ratonhnhaké:ton.

Deel twee en drie binnenkort te downloaden.

Vandaag kondigt Ubisoft de release aan van De Schande, het eerste deel van het downloadbare drieluik ‘De Tirannie van Koning Washington’. Dit eerste deel is vanaf vandaag beschikbaar voor Xbox 360 en PC. Vanaf morgen voor PlayStation 3.

In dit eerste deel van de ‘Tirannie van Koning Washington’ wordt onze held Ratonhnhaké:ton wakker na een onthutsende droom. Hij ontdekt dat, ondanks zijn pogingen om rechtvaardigheid te vrijwaren in de net opgerichte Verenigde Staten van Amerika, er een nieuwe koning is gekroond – George Washington. De Schande neemt spelers mee op een avontuur om Koning Washington van de troon te stoten.

Assassin’s Creed 3 – De Tirannie van Koning Washington gaat na De Schande verder met nog twee delen:

· Het Verraad is verkrijgbaar voor Xbox 360 en PC vanaf 19 maart aanstaande en voor PlayStation 3 vanaf 20 maart aanstaande.

· De Verlossing is verkrijgbaar voor Xbox 360 en PC vanaf 23 april aanstaande en voor PlayStation 3 vanaf 24 april aanstaande.

De drie komende delen van de ‘Tirannie van Koning Washington’ zijn verkrijgbaar met de Assassin’s Creed III Season Pass, die men kan aanschaffen voor 2400 Microsoft punten op Xbox LIVE of voor € 29,99 op PlayStation Network en PC. Elke episode van ‘De Tirannie van Koning Washington’ kan ook aangeschaft worden als enkele DLC voor 800 Microsoft-punten of € 9,99.

Alle Assassin’s Creed 3 downloadbare content-packs zijn ook beschikbaar voor Wii U via de Nintendo eShop.

https://www.youtube.com/watch?v=U3_LmgbYvWo” width=”620″ height=”360″]