Two Worlds 2 Game of the Year Edition

Two Worlds 2 Game of the Year Edition is verkrijgbaar op 6 september

In Two Worlds II Game of the Year Edition begint een gloednieuw hoofdstuk binnen het universum van Antaloor waar het lot van twee werelden in jouw handen ligt. Als de held ga je terug naar je roots, een avontuurlijke ontdekkingstocht met verrassende wendingen. Deze game is de perfecte mix van een meeslepend verhaal, fantasievolle sfeer en sterke technologie die een fascinerende nieuwe rpg ervaring belooft te worden!

Wat is het verhaal in Two World 2

Na de ondergang van Aziraal, de god van het vuur, heeft Dark Lord Gandolhar bijna zijn doel bereikt om de balans tussen de elementen te verstoren. Zwarte magie zegeviert en Gandohar heeft volledige controle over de duistere krachten in het land. Tevens is hij in het bezit van Kyra, afstammeling der Wezen. Hij probeert de kracht van de Aziraal, die in haar gevangen zit, in te zetten voor volledige overname van Antaloor.

Vijf jaar zijn verstreken sinds de dramatische gebeurtenissen die de hele wereld aan de rand van de afgrond brachten. Onze Held is een gevangene in de kerkers van het kasteel Gandohar. Zijn hoop om zijn zus te redden verdween samen met zijn vrijheid. Net wanneer de wanhoop dreigt te overwinnen, komt er hulp uit onverwachte hoek. De Orcs, een ras dat De Held altijd gehaat heeft, hebben een reddingsteam opgezet om De Held te bevrijden. De Held begint zijn queeste om nieuw licht op Gandohar’s verleden te werpen en hopelijk zo een zwakke plek te vinden. Lukt het De Held om op tijd zijn zus en Antaloor te redden van de duisternis?

Two Worlds II biedt je een rollenspel met een complex missiesysteem dat je door de wereld van Antaloor leidt. Geen speler hoeft zich te vervelen door het spannende hoofdverhaal. De special edition is vanaf 6 september op PlayStation 3, Xbox 360, PC en Mac.