Turtle Beach wordt officiële PS4-headsets leverancier

Speciale editie-headsets van meerdere Star Wars-series

Turtle Beach, het toonaangevende audiomerk in de game-industrie, heeft vandaag een nieuwe lijn headsets aangekondigd gebaseerd op de legendarische Star Wars-franchise. De nieuwe headsets zijn ontworpen voor PC en mobile gaming en worden in het najaar van 2014 verwacht.

Turtle Beach zal een reeks speciale editie-headsets ontwerpen gebaseerd op personages en artwork uit het nog steeds uitbreidende Star Wars-universum, waaronder de langverwachte animatieserie Star Wars Rebels. Dankzij de verwisselbare platen op de oorschelpen voorzien van Star Wars personages en artwork (afzonderlijk verkrijgbaar) kunnen gamers het uiterlijk van hun headset helemaal naar wens aanpassen. De eerste headset en ontwerpen voor de luidsprekerplaten zullen in juni onthuld worden op de Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles.

Turtle Beach ontwerpt en verkoopt draadloze en niet-draadloze headsets voor consoles, personal computers en mobiele platforms. Het uitgebreide assortiment headsets combineert kwaliteit met innovatieve vindingen op het gebied van audio en is populair bij consumenten, omdat de headsets games realistischer maken en spelers een competitief voordeel geven. Volgens data van The NPD Group, Inc. produceert Turtle Beach 6 van de 10 best verkochte game-headsets in 2013 (uitgedrukt in dollarverkoop).

“Als bedrijf dat zich bezighoudt met gaming en entertainment zijn we vanzelfsprekend erg enthousiast over het vooruitzicht om samen met Lucasfilm te werken aan Star Wars-headsets” zegt Bob Picunko, Chief Marketing Officer bij Turtle Beach. “We kijken ernaar uit om hoogwaardige headsets te introduceren die alle gamende Star Wars-fans zal aanspreken”.