Turtle Beach onthult najaars line-up

Ga jij dit najaar nog een nieuwe headset van Turtle Beach aanschaffen?

Turtle Beach trekt dit najaar nog eens alle registers open, waarbij elk type gamer aan z’n trekken komt. De nieuwe serie Turtle Beach-headsets zijn zowel voor pc-liefhebbers als voor mensen met een Xbox One of PlayStation 4 een lust voor het oor!

PlayStation 4

Voor de PlayStation-gamers heeft Turtle Beach drie nieuwe modellen in de aanbieding: de Ear Force Stealth 400, Ear Force Stealth 500P en de Ear Force Elite 800. De drie draadloze headsets bieden dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij tot 15 uur storingsvrije digitaal game- en chatgeluid op PS3 en PS4. Via een kabel kun je de headsets ook verbinden met je PlayStation Vita of andere mobiele apparaten, terwijl de Elite 800 je via Bluetooth in staat stelt te verbinden met je telefoon om oproepen te ontvangen. De Stealth 500P en Elite 800 onderscheiden zich va n de concurrentie dankzij DTS Headphone:X 7.1 kanaals surround sound, DTS surround sound modi en genrespecifieke presets die je games, muziek en films nog verder versterken. De Elite 800 beschikt tevens over een onzichtbare microfoon en actieve ruisonderdrukking waardoor achtergrondgeluiden weggefilterd worden.

Xbox One

Xbox One-gamers kunnen dankzij de twee nieuwe Turtle Beach-headsets hun gamebeleving een boost geven. Dankzij de Ear Force XO ONE hoor je alle Xbox One game- en chatgeluiden rechtstreeks in je oren en geniet je van elk detail in je favoriete games, films en meer dankzij de krachtige speakers van 50mm. Met de inbegrepen audio controller kun je tevens de chat- en gamebediening eenvoudig regelen en gebruikmaken van mic monitor en basboost. De Ear Force Stealth 500X daarentegen is compleet draadloos en biedt DTS Headphone:X 7.1 kanaals surround sound dat je midden in de actie plaatst. De Stealth 500X bevat ook een mobiele kabel om telefoongesprekken te voeren, mobiel te gamen of om een telefoon aan te sluiten om tijdens het gamen te sms’en en oproepen te beantwoorden.

PC

Turtle Beach introduceert drie nieuwe modellen voor pc-gamers: de Ear Force Z60, Ear Force Recon 100 en de Ear Force Recon 320. De Z60 stelt gamers in staat te genieten van 7.1-kanaals DTS Headphone:X Surround Sound, aangedreven door 60mm speakers, de grootste pc gaming speakers op de markt. De geavanceerde Audio Modes, Dynamic Chat Boost en meer zorgen voor de kwalitatieve afwerking waar Turtle Beach om bekend staat. De Recon 100 beschikt over 50mm stereo speakers en is perfect om onderweg te gebruiken dankzij de verwijderbare microfoonarm. Met de Recon 320 geniet je van verbluffende Dolby 7.1 Surround Sound en urenlang comfort dankzij de ademende, stoffen oorkussens rond de oren. Inclusief pc-kabels en mobiele kabels voor bediening van het geluid om alles uit je communicaties en geluidsbeleving te halen.