Turtle Beach introduceert nieuwe consoleheadsets op Gamescom 2014

Welke Turtle Beach headset ga jij bekijken op Gamescom 2014

Turtle Beach, het toonaangevende audiomerk in de game-industrie, introduceert haar nieuwe assortiment next-gen consoleheadsets op gamescom 2014. Hierbij zullen tevens de nieuwe limited edition Call of Duty: Advanced Warfare-headsets hun wereldwijde debuut maken. Turtle Beach is het game-audiomerk van Turtle Beach Corporation.

De belangrijkste nieuwe producten zijn onder andere:

· De eerste gaming headsets voor PlayStation®4 en Xbox One met DTS Headphone:X 7.1-surroundgeluid.

· De eerste headset met volledig draadloos game- en chataudio voor Xbox One.

· De eerste headset voor Playstation®4 met ruisonderdrukking en onzichtbare microfoons.

· Limited edition Call of Duty®: Advanced Warfare-gameheadsets voor PlayStation®4 en Xbox One.

“Gamescom is een geweldige beurs voor consumenten en retailers met talloze fantastische titel- en hardwareintroducties. Wij vinden het fantastisch om onze meest geavanceerde consoleheadsets tot nu toe te kunnen tonen”, zegt Juergen Stark, Chief Executive Officer bij Turtle Beach Corporation. “Unicums in de industrie, zoals DTS Headphone:X 7.1-surroundgeluid en actieve ruisonderdrukking, zullen de ervaring voor Xbox One- en PlayStation®4-spelers verbeteren. De vraag in Europa naar next-genconsoles is groot geweest, en wij reageren daarop door console-gameheadsets te introduceren die zowel bij gamers als retailers in de smaak zullen vallen.”

Headsets Call of Duty Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare

Gamescom-bezoekers krijgen als eerste ter wereld de kans om de multiplayer-gameplay van Call Of Duty: Advance Warfare te ervaren nog voordat het spel wordt uitgebracht. Ze krijgen tevens als eerste de limited edition Call Of Duty: Advanced Warfare-headsets van Turtle Beach te zien, die worden getoond op de Activision-stand (hal 6.1 stand A041 B040). De headsets, die zijn gemaakt in samenwerking met Activision, bieden een zeer realistische geluidsweergave en zijn in een exclusief Call of Duty: Advance Warfare-jasje gestoken.

De limited edition Call of Duty: Advanced Warfare-headsets zijn de ultieme accessoire voor fans van de franchise en zullen in lijn met de releasedatum van het spel worden uitgebracht.
Headsets PlayStation 4

PlayStation 4 Compatibele Headsets

De gloednieuwe Ear Force Elite 800 is de technologisch meest geavanceerde draadloze game-headset ooit, en legt de lat voor draadloze game-audio daarmee nog hoger. De Elite 800 is compatible met de PlayStation®4 en PlayStation®3 en maakt gebruik van DTS Headphone:X 7.1-surroundgeluid en actieve ruisonderdrukking om een ongelooflijke, meeslepende audio-ervaring te creëren. Beide functies zijn nog nooit geïmplementeerd in gameheadsets voor consoles. Dankzij een volledig vernieuwd presetsysteem kunnen surroundmodi nauwkeurig worden afgestemd op verschillende soorten games, films en muziek. Presets kunnen worden aangepast en beheerd via een nieuwe mobiele app, terwijl twee onzichtbare microfoons voor hoogwaardige chataudio en een mooi, boom-vrij ontwerp zorgen. Dankzij de tuimeltoetsbediening kunnen de functies eenvoudig worden gebruikt en blijft de Elite 800 er strak uitzien. Pas het uiterlijk van de Elite 800 aan met diverse verwisselbare luidsprekerplaten van TurtleBeach.com. Een onopvallende magnetische oplaadstandaard laadt de Elite 800 op zonder snoeren, en met de oplaadbare accu kan maximaal 15 uur achter elkaar worden gespeeld. Hoogwaardige Wi-Fi zorgt voor een interferentievrije draadloze gebruikerservaring, en Bluetooth maakt verbinding met mobiele apparatuur voor telefoongesprekken, muziek en nog veel meer.

De Ear Force Stealth 400 is een volledig draadloze stereoheadset die compatible is met PlayStation 4- en PlayStation 3-consoles. Een nieuw, licht en strak ontwerp zorgt voor comfort tijdens lange speelsessies of filmmarathons. De bediening op de oorschelp biedt snel toegang tot gescheiden spel- en chatvolume en vier aparte surroundpresets voor games, films en muziek. Met de ingebouwde oplaadbare accu kan 15 uur achter elkaar worden gespeeld, en een nieuwe hoogwaardige Wi-Fi garandeert een interferentievrije draadloze gebruikerservaring. Akoestisch geplaatste, grote 50 mm-neodymiumluidsprekers zorgen voor een meeslepende audio-ervaring. Verwissel de microfoon met het meegeleverde mobiele snoer (met in-line microfoon) en gebruik de Stealth 400 onderweg als niet-draadloze headset.

De Elite 800 en de Stealth 400 zijn verkrijgbaar vanaf herfst 2014.
Headsets Xbox One

Xbox One Compatibele Headsets

De Ear Force Stealth 500X is een volledig draadloze headset met surroundgeluid voor de Xbox One-console. De Stealth 500X geeft digitale audio weer via de optische aansluiting van de Xbox One en scheidt draadloze kanalen voor chat- en game-audio. Dankzij het meeslepende DTS Headphone:X 7.1-surroundgeluid en een volledig vernieuwd presetsysteem kunnen spelers surroundmodi gebruiken die nauwkeurig zijn afgestemd op verschillende soorten games, films en muziek. De surroundmodus voor games bevat bijvoorbeeld presets die akoestisch zijn afgestemd op first person shooters en race-/sportgames. Met de ingebouwde oplaadbare accu kan 15 uur achter elkaar worden gespeeld, en een nieuwe hoogwaardige Wi-Fi garandeert een interferentievrije draadloze gebruikerservaring. Verwissel de microfoon met het meegeleverde mobiele snoer en gebruik de Stealth 500X onderweg als niet-draadloze headset.

De Ear Force XO ONE is een lichte, comfortabele stereoheadset voor de Xbox One boordevol functies. De XO ONE is voorzien van nauwkeurig afgestemde 50 mm-luidsprekers, een multi-step Bass Boost en een Microphone Monitor. De hoogwaardige buigbare microfoon is afneembaar en kan worden gebruikt als hoofdtelefoon voor mobiele apparatuur.

Met de nieuwe Stealth 500X en XO ONE biedt Turtle Beach nu vijf Xbox One-headsets. In maart 2014 heeft Turtle Beach de eerste officieel in licentie gegeven Xbox One-headsets op de markt uitgebracht: de XO FOUR, de XO SEVEN en de Titanfall Atlas.

PC-gameheadsets

Headsets PC

Heroes of the StormTM Stereo PC Gaming Headset

De Heroes of the StormTM-stereoheadset voor de pc is de ultieme headset voor fans van Heroes of the Storm, een nieuw en ruig online spel met teamgevechten en iconische personages uit meer dan 20 jaar Blizzard-spelgeschiedenis, inclusief de bekroonde franchises Warcraft®, Diablo® en StarCraft®. De nieuwe pc-gameheadset is voorzien van verwisselbare luidsprekerplaten, zodat fans hun headset kunnen voorzien van een uniek ontwerp met hun favoriete Blizzard-helden.

Ear Force Z60

De Ear Force® Z60 is de eerste pc-gameheadset met spelbepalend 7.1-kanaals DTS Headphone:X-surroundgeluid op de pc en Mac. Met de ongelooflijke basrespons via de grootste pc-gameluidsprekers ter wereld (60 mm) kun je genieten van geweldige audio in surroundmodi voor games, films en muziek. Tegelijkertijd zorgt Dynamic Chat Boost™ ervoor dat de communicatie tijdens de actie uitstekend hoorbaar blijft. Verder kan de audio snel worden bediend, met onder andere een gescheiden volumeregeling voor games en chat. Al dit audiogeweld wordt mogelijk gemaakt zonder wachttijd of software die moet worden geïnstalleerd op een pc, Mac of netbook.

Ear Force Recon 320

De Ear Force Recon 320 brengt games met surroundgeluid voor een zeer concurrerende prijs naar de pc. Dankzij het ongelooflijke Dolby 7.1-surroundgeluid kunnen spelers vijanden lokaliseren en bij elk soort content genieten van accuraat en meeslepend surroundgeluid. Een nieuw headset-ontwerp rond het oor zorgt voor uren comfort en geluidsisolatie, plus de mogelijkheid om de Recon 320 aan te passen met verwisselbare luidsprekerplaten. De Recon 320 gebruikt één USB-verbinding voor pc of een 3,5 mm-jack op mobiele apparatuur. Dankzij het meegeleverde mobiele snoer met in-line microfoon en de multifunctionele knop voor mobiele bediening (gesprekken beantwoorden, muziek pauzeren en track overslaan) is de Recon 320 ook een echte mobiele headset.

Ear Force Recon 100

De Ear Force Recon 100-stereoheadset voor pc-games, die exclusief in Europa wordt uitgebracht, biedt een ongelooflijke en comfortabele audio-ervaring voor pc’s en mobiele apparaten. Via de verwisselbare luidsprekerplaten kun je de headset naar wens afstemmen met een uniek design, terwijl de 50 mm-luidsprekers met volledig bereik garant staan voor helder hoog en krachtig laag.

De Ear Force Z60, Recon 320, Recon 100 en Heroes of the StormTM headsets worden toegevoegd aan de groeiende pc-lineup van Turtle Beach, met daarin drie modellen die in 2013 zijn geïntroduceerd: de niet-draadloze Z SEVEN/draadloze Z300-headsets met surroundgeluid en de niet-draadloze Z22-stereoheadset. Deze nieuwe headsets dragen bij aan de inspanningen van Turtle Beach om een groter marktaandeel op de pc-markt voor gameheadsets te krijgen.