Beleef het klassieke bordspel op een verrassende manier met nieuwe vragen in een spannende televisieshow!

Vanaf vandaag is Trivial Pursuit Live! beschikbaar, een speciale editie van het wereldberoemde bordspel dat nu opnieuw is ontworpen voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3. Trivial Pursuit Live! is nu verkrijgbaar via de Xbox Marketplace voor Xbox One en Xbox 360, via de PlayStation Store voor PlayStation 4 en PlayStation 3 en via het Hasbro Game Channel op de betreffende consoles. De Xbox One- en PS4-versies zijn verkrijgbaar voor €14,99 en de Xbox 360- en PS3-versies voor €9,99.

Met Trivial Pursuit Live! stap je in een televisieshow waarin jij de deelnemer bent. Een verfrissende ervaring waarbij de alom bekende vragenrondes natuurlijk nog steeds het middelpunt vormen. In deze snelle spelshow is er plek voor maximaal vier deelnemers, waarbij jullie in zeven gevarieerde spelrondes op je kennis getest worden. In Greedy Grab val je bijvoorbeeld af bij een fout antwoord, terwijl je in de Hot Seat binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk goede antwoorden moet geven.

Bepaal zelf de moeilijkheidsgraad

Omdat Trivial Pursuit hét spel voor het hele gezin is, zorgt Trivial Pursuit Live! ervoor dat iedereen mee kan doen. Zo bepaal je zelf de moeilijkheidsgraad en zijn er vier verschillende vragenformats. De meerkeuzevragen ken je natuurlijk nog uit de klassieke versie, maar er zijn ook vragen waarbij je uit 16 opties meerdere goede antwoorden moet kiezen. In totaal zijn er meer dan 1200 vragen waarbij jij laat zien dat je meer weet dan je vrienden, familie of spelers van over de hele wereld!