Trials Fusion Riders of the Rustlands vandaag verschenen

Trials Fusion Riders of the Rustlands heeft een prijs van 4,99 euro

Doe je helm op en zet je schrap, want Riders of the Rustlands is uit! Als eerste van de zes geplande DLC-pakketten voor Trials Fusion is Riders of the Rustlands nu te downloaden voor de bezitters van een Season Pass of los verkrijgbaar voor €4,99. Dit eerste DLC-pakket introduceert nieuwe tracks, uitdagingen, objecten voor de track-editor en achievements/trophies naar Trials Fusion.

In Riders of the Rustlands ontmoeten spelers het vergeten volk dat net buiten de grenzen van Trials Fusion leeft. Dit verstoten volk wordt door de overheid aan hun lot overgelaten en zijn gedwongen alle mogelijke grondstoffen en materialen te verzamelen en te gebruiken. Tijdens deze bittere strijd om te overleven zijn er verschillende rivaliserende kampen ontstaan en de ooit welvarende industriële faciliteiten zijn nu niets meer dan een vervallen woestenij. De Rustlands staan in schril contrast met de prachtige steden uit Trials Fusion en bieden spelers een nieuwe speeltuin om te ontdekken en een kans om deze verstotelingen beter te leren kennen.

In totaal zijn er tien nieuwe tracks beschikbaar waaronder zes klassieke Trials-tracks, twee Supercross-tracks, één Skill-game en één FMX-track. Daarbij horen ook 18 nieuwe track-uitdagingen, waaronder geheime locaties om te ontdekken en nieuwe eekhoorns om te zoeken. Fanatieke track-editors hebben ook tientallen nieuwe obstakels tot hun beschikking, zoals autowrakken en opslagplaatsen, kenmerkend voor de Rustlands, om keer op keer een nieuwe uitdagende track te creëren.

Met meer dan één miljoen spelers blijft Trials Fusion aan populariteit winnen en blijven riders streven naar de perfecte tijd op elke track. Het team van RedLynx Studios is niet van plan om gas terug te nemen en blijft werken aan de resterende vijf DLC-pakketten waaronder Empire of the Sky, het volgende DLC-pakket vol zwevende eilanden dat in augustus verkrijgbaar is. Daarnaast zijn er ook het hele jaar door gratis updates die verbeteringen en nieuwe features toevoegen aan de game.

De Trials Fusion Season Pass is nog steeds te koop voor €19,99. Bezitters van de Season Pass kunnen vandaag gratis Riders of the Rustlands downloaden, plus alle toekomstige DLC-pakketten.