Trials Fusion ontvangt eind juli eerste DLC

Trials Fusion Riders of the Rustlands heeft een prijs van 4,99 euro

Ubisoft onthult meer details van de Season Pass voor Trials Fusion, de populaire platformracer van RedLynx. Het eerste DLC-pakket, Riders of the Rustlands, is vanaf 29 juli 2014 verkrijgbaar en is de eerste van zes DLC’s. Elk DLC-pakket is apart verkrijgbaar voor €4,99, of als onderdeel van de Trials Fusion Season Pass, die verkrijgbaar is voor €19,99. Eigenaren van een Season Pass krijgen ook gratis het Crater Hazmat pak voor hun motorrijder.

In Riders of the Rustlands kom je terecht buiten de immense steden van Trials Fusion om te racen door een verlaten industriële woestenij. Ontdek vergeten plekken, waar door een gebrek aan wetgeving en orde alleen de sterksten overleven.

Riders of the Rustlands bevat 10 nieuwe tracks, 18 nieuwe track-uitdagingen, vijf nieuwe achievements/trophies en tientallen nieuwe objecten voor de Track Editor, waaronder vernielde voertuigen en de warenhuizen uit de Rustlands.

In het tweede deel van de zesdelige DLC, dat deze zomer verschijnt, zet je jouw reis voort buiten het rijk van Trials Fusion. Ontdek zwevende eilanden om over te racen in Empire of the Sky. Alle toekomstige DLC-pakketten bevatten ook nieuwe tracks, motoronderdelen, uitrusting voor motorrijders, items voor de Track Editor en een nieuw event om aan deel te nemen in de Career Mode.

Gratis updates

Trials Fusion krijgt het hele jaar door gratis updates die je kennis laten maken met nieuwe features van de game. De onlangs toegevoegde Tournaments-feature wordt volop gespeeld, dus doe mee en strijd voor een plaats bovenaan de ranglijsten! Zowel de tracks uit Riders of the Rustlands als tracks uit de komende DLCs worden beschikbaar in Tournaments.

  • Game blijft verslavend. Like a flappy bird with bikes. Ok Trials was er eerder.

    • Heb hem nog niet gespeeld. Heb jij hem? Een keer streamen man!

      • Ik heb de game ja. Ja moet ik inderdaad eens doen. Stressen 😛

  • De game ook maar weer eens spelen. ben alleen blijven hangen bij het begin van de hard tracks want mijn curse bij dit soort games is dat ik eerst goud wil halen voordat ik een nieuwe track begin.