Trials Fusion nu beschikbaar

Gratis demo beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox 360

Trials Fusion, de langverwachte opvolger van de populaire platform-racer Trials Evolution, is nu verkrijgbaar als download op PlayStation 4 Xbox 360 en Xbox One. Trials Fusion is verkrijgbaar voor Windows PC vanaf 24 april.

Trials Fusion is digitaal verkrijgbaar voor €19,99. Ook is er een fysieke retailversie verkrijgbaar. Deze bevat de game, bonus items en de Season Pass, en is verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One voor €39,99. Deze retailversie zal ook beschikbaar zijn voor Windows PC vanaf 24 april.

Trials Fusion is ontwikkeld door RedLynx, in samenwerking met Ubisoft Shanghai en Ubisoft Kiev, en is speciaal ontworpen voor de nieuwe generatie hardware. Trials Fusion schotelt spelers een onbeperkte reeks obstakels en uitdagingen voor tijdens hun race tegen de klok – en tegen spelers wereldwijd – om recordtijden vast te leggen.

Trials Fusion bouwt verder op de ongelooflijk verslavende phsyics-based gameplay van zijn voorgangers en bevat heel wat nieuwe features, waaronder de integratie van FMX-tricks.

Spelers kunnen dankzij de felgebeerde Editor-modus zelf tracks maken die hun verbeelding en vaardigheden tot het uiterste drijven. Daarmee kunnen ze ook vrienden en andere spelers de ultieme Trials test laten ondergaan door hun tracks online te delen met de actieve Trials community.

Of spelers nu kiezen om alleen te racen, tegen hun vrienden of in een wereldwijd toernooi, de competitie is en blijft eindeloos. Één ritje met Trials is gewoon niet genoeg. Bekijk hieronder de launch trailer.