Transformers Universe onthult twee nieuwe strijders

Lichten aan, geschut klaar en actie maak kennis met Showdown en Mismatch

Er zijn weer twee personages vrijgegeven van Transformers Universe. We maken kennis met twee nieuwe strijders genaamd Showdown en Mismatch.

Showdown is een ware sloper en favoriet van het publiek. Deze Autobot werd bekend door los te gaan op ‘Cons in de Kaon vechtpit’ tijdens de donkere dagen op Cybertron.

Showdown vindt altijd zijn weg naar het middelpunt van het slagveld waar hij een grote hit is samen met zijn kameraden, hij zijn schild deelt en de klappen opvangt voor de hele ploeg. Wanneer hij met zijn rug tegen de muur staat, zwellen zijn systemen aan en barst hij uit in een “Showdown Shuffle” en maakt hij van het gevecht een spektakel, waar je spatborden vanaf vliegen.

Mismatch, een angstaanjagende samensmelting van metaal, staat op het slagveld uitgedost in reserveonderdelen en vernietigende raketten in zijn granaatwerper.

Zijn minigun staat er bekend om oververhit te raken en in zijn gezicht op te blazen. Hij neemt er genoegen mee, omdat zijn vijanden de scherven hiervan ook proeven. Zodra de rook optrekt, zie je hem zoeken naar vitale onderdelen. De begrafenisrituelen voor de doden negeert hij, het enige dat hij ziet is tweedehands staal.

  • Nino

    Ik heb nog steeds een beetje gemengde gevoelens als het om deze game gaat. Mismatch lijkt me echter wel een toffe Decepticon. 😀

    • Grayfoxz

      wachten op gameplay/demo denk ik. dan kunnen we tenminste zeker zijn 🙂