Transformers Universe

Ga jij dit weekend Transformers Universe Spelen?

Transformers Universe, de gratis, 3rd-person MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) game, kondigt met trots aan dat de Open BETA van start gaat en vrijdag 4 juli open is voor alle gamers.

Dat de Open BETA van start gaat betekent dat spelers zich gemakkelijk kunnen registreren en direct in actie kunnen komen als Transformers Universe strijder.

Dit weekend vieren we deze fantastische mijlpaal met een dubbel XP weekend, 24 uur live twitch stream (van 5 juli 17.00 uur tot 6 juli 17.00 uur) en $75.000 aan prijzen die dit weekend gewonnen kunnen worden.

“We zijn verheugd om onze game te openen voor het publiek, een game waarvan wij geloven dat deze het waard is om Jagex’s tweede massively multiplayer online game te zijn!” aldus Mark Gerhard, Jagex’s CEO & CTO. “Onze BETA community heeft enorm veel speelplezier beleefd en ook hebben wij van hen geleerd! Iedereen is echt fantastisch geweest gedurende de gesloten BETA en heeft ons voorzien van goede feedback die we blijven implementeren in de game middels onze wekelijkse updates.”

Verder zegt Mark Gerhard: “Trouw aan onze afkomst hebben we een game ontwikkeld waarbij van alle content gratis genoten kan worden, simpelweg door te spelen. Met bijna 2 miljoen gewonnen gevechten hebben onze spelers, die samen met hun vrienden in teams speelden, duidelijk het meeste plezier en succes behaald. Het was prachtig om teams strategie├źn en tactieken te zien bedenken die wij niet eens hadden bedacht. Ik kan niet wachten om te zien wat de nieuwe spelers zullen bedenken.”

Nu is het aan jou om de controle te nemen over een steeds groeiende groep met geheel nieuwe Transformers strijders in verhitte gevechten in verschillende maps en game modi. Met een ruim aanbod aan wapens, bepantsering en powercores kun je elke Transformer strijder zo aanpassen dat hij bij jouw speelstijl past.

PC en Mac spelers kunnen kiezen om de game te installeren of direct te spelen in hun browser via www.transformersuniverse.com.