Transformers Rise of the Dark Spark Gameplay Trailer

Transformers Rise of the Dark Spark komt uit op Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation3, Nintendo’s Wii U, Nintendo 3DS handheld en PC

Activision heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Transformers Rise of the Dark Spark. In de trailer is wat gameplay te zien van de game. Transformers Rise of the Dark Spark is een aanvulling op de film TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION. De third-person actiegame gaat verder waar de film ophoudt door de wereld die regisseur Michael Bay heeft geschapen te verbinden met die van de onverminderd populaire Cybertron. Strijdend om het veilig stellen van de Dark Spark kunnen spelers kiezen uit meer dan 40 playable personages uit de twee verschillende werelden.

  • neh, gaat hem niet worden. Het TF gevoel zit er niet in.

    • Ik denk dat het de “Batman Arkham Origins” game van de Transformers serie gaat worden. In het geval van Arkham Origins was het: “Wel vet maar geen Arkham Asylum en City. Transformers Rise of the Dark Spark ga ik natuurlijk niet vergelijken met Arkham Origins maar ik denk dat deze andere ontwikkelaar goed voor wil borduren op High Moon Studio’s succes maar dat het een net nietje gaat worden. Dit is natuurlijk mijn mening.