trailer-the-novelist2

In The Novelist ben je een onzichtbare invloed op de familie Kaplan

Dan Kaplan is een schrijver die samen met zijn gezin in een zomerhuisje aan de kust verblijft. Hij wil zijn boek afschrijven, maar ook een goede vader en echtgenoot zijn. In het zomerhuisje is echter nog iemand aanwezig: jij. Als een soort van ghost die een onzichtbare invloed op dit gezin kan hebben.

Je kunt gedachten lezen, herinneringen ophalen en zo het gezin leren kennen. Ontdek wat ze verlangen en oefen invloed uit op hun keuzes. Maar zorg er ook voor dat je niet gezien wordt! De invloed die jij uitoefent heeft gevolgen voor het gezin en daardoor kan het verhaal alle kanten op gaan.

The Novelist wordt gemaakt door Kent Hudson. Kent heeft eerder gewerkt aan titels als Bioshock 2 en Deus Ex: Invisible War. In 2011 besloot hij zijn eigen droom na te jagen en aan The Novelist te werken.

Deze game is anders dan wat we gewend zijn. Geen wapentuig, geen snelle actie. Maar voor wie een fris verhaal wel kan waarderen lijkt het zeker de moeite waard.

Stem op Steam Greenlight om The Novelist op Steam te krijgen. De game komt deze zomer uit voor de PC en Mac. De game gaat $19,99 kosten. Wie nu een order plaatst krijgt 25% korting en de soundtrack cadeau.

Check hier de trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=_m7rmb3QrN8″ width=”620″ height=”360″]