Toy Soldiers War Chest - Wave Focus Trailer

Toy Soldiers War Chest verschijnt begin 2015 op de PlayStation 4, Xbox One en PC

Er is een nieuwe trailer verschenen van Toy Soldiers War Chest. In de trailer verteld Community manager Jason Kuntz ons alles voer de Wave System in de nieuwe Toy Soldiers game.

In Toy Soldiers War Chest heb je keuze uit vier verschillende legers. Als eerste is de Kaiser weer helemaal terug. De trotse German Empire troepen trekken met discipline, nieuwe wapens- en turrets ten strijde. De nieuwe gezichten op het slagveld zijn de Star Power krijgsmacht. Zij worden geleid door de wispelturige heldin StarBright. Starbright is gevaarlijker dan ze lijkt, en leidt haar leger van dappere unicorns, bloeddorstige pixies en met lasers schietende teddyberen, naar de overwinning. Elk leger heeft een eigen speelstijl, gebaseerd op unieke turrets, lucht- en gevechts- voertuigen en eenheden. Deze diverse speelstijlen maken iedere veldslag keer op keer een avontuur. De twee resterende legers worden in de aanloop naar de release in de schijnwerpers gezet.

Toy Soldier War Chest is de meest uitgebreide Toy Soldier-titel tot nu toe. De game bevat meer turrets, turret-upgrades, barrages en een uitgebreide multiplayer- en coöp-ervaring. Kortom, meer Heroes, meer missies en meer legers maken Toy Soldier War Chest goed voor nagenoeg eindeloos speelplezier.