Tour de France 2015 verschijnt in juni

De officiële Tour de France 2015 videogames van Cyanide Studio geven fans van het wielrennen en liefhebbers van simulatie ieder jaar weer waar zij het meeste naar uitkijken. Terwijl management liefhebbers hun dosis strategie halen uit Pro Cycling Manager 2015 op PC, duiken fans van het wielrennen middenin de spanning van de Tour de France 2015 op consoles. De Tour de France 2015 gameplay trailer laat je meer zien van de console versies van de games.

Doe mee aan de Tour de France 2015 boordevol nieuwe kenmerken en speel als een van hedendaagse kampioenen op jacht naar de gele trui. Ervaar de intense emoties van een professionele wielrenner in de 21 officiële etappes van de Tour en rijd dit jaar voor het eerst de Critérium International en Critérium du Dauphiné. Val aan, gebruik de meest efficiënte routeplanning, pas de beste strategie toe, geef opdrachten aan je ploeggenoten en verdeel je krachten zo effectief mogelijk! Stel je droomteam samen in de ProTeam spelmodus en rekruteer legendarische professionele wielrenners. Ontdek de nieuwe Uitdaging spelmodus en test je vaardigheden als daler. En speel lokale multiplayerwedstrijden met een vriend in de co-op en versus spelmodi!

Wat is er nieuw in de console versies van 2015

    • Ongekende immersie:

Nieuwe etappes, omgevingen, monumenten, verbeterde graphics, en een levendig publiek laten je nog verder opgaan in de emoties die het spannende evenement met zich meebrengt.

    • Verbeterde interface:

Het in-race interface is verbeterd en geven in een oogwenk alle informatie: inspanning, energie, feeds, positie in het peloton, etappe profiel, windrichting….

    • Pro Team mode vernieuwd:

Om voor te bereiden op de Tour de France speel je elk seizoen het Dauphiné en het Critérium International. Behaal je doelen in de race en stel je droomteam samen.

  • New game mode: Challenge:

Test je vaardigheden als daler! We dagen je uit om de beklimmingen via de technische route af te dalen om de topscores te verbeteren!

Tour de France 2015 Gameplay Trailer

  • Heb ooit wel eens een pro cycling manager gespeeld, vindt dat de game op consoles niet echt tot z’n recht komt.