Toukiden Kiwami verschijnt op 27 maart

Toukiden The Age of Demons verscheen eerder alleen op de PlayStation Vita. Het ‘nieuwe deel’ Toukiden Kiwami komt naar de PlayStation 4 en PlayStation Vita. Beide versies verschijnen fysiek en digitaal. Toukiden Kiwami is twee keer zo groot als Toukiden The Age of Demons, bevat nieuwe wapens, nieuwe soorten Oni, nieuwe Mitama, dubbel aantal levels, co-op multiplayer, cross-play en cross-save en meer. Meer informatie over de game kun je vinden op PlayStation Blog Europe. Hieronder een animatie van Toukiden Kiwami om je alvast in de stemming te brengen.

 • Rick

  Heren van kijk-online…is dit wat? Het ziet er enorm vet uit, en ik ben al tijden weer op zoek naar een leuke JRPG a la Ni No Kuni en Dragon Quest ofzo. Wat is het? Is het een monster hunter online? is het een Dynastie warriors? is het een RPG??

  • Het lijkt op een Monster Hunter game met RPG invloeden. Ik kijk erg uit naar de game. Deze titel sprak, Toukiden Age of Demons dan, me al aan op de Vita maar die heb ik niet. 27 maart dus alvast in m’n agenda noteren.

   • Mijn god! Als dit op Monster Hunter lijkt ga ik dit zeker in de gaten houden. Vind het nog altijd jammer dat Monster Hunter geen visuele upgrade heeft gekregen en alleen naar maar naar Nintendo console’s is gekomen. Heb MH namelijk kapot gespeeld op de PlayStation 2 zowel de beta in zwart wit als de volledige game in kleur.

   • rick

    Nice hoor! ik wacht dan wel even de review af uiteraard! ๐Ÿ™‚

 • Grayfoxz

  This looks frikkin awesome! Gave animatie zo. Ben benieuwd naar wat de game gaat brengen.