Een Toukiden: Kiwami demo komt binnenkort beschikbaar, zo heeft Temco Koei laten weten

Een demo van Toukiden: Kiwami komt een week voor de release van de game uit. Dit heeft Temco Koei bekend gemaakt. De game zelf komt op 31 maart uit op PlayStation 4 en PS Vita, maar de demo op 25 maart en zal twee modi bevatten. Introduction mode zal de eerste twee hoofdstukken van de game bevatten en de edit optie waarin spelers hun eigen Slayer kunnen creëren en aanpassen. Hier kunnen ze ook kiezen uit de drie nieuwe wapen types (naginata, club, en rifle).

De tweede modus bevat een serie missies die speciaal voor de demo gemaakt zijn. Deze missies hebben een zeer hoge moeilijkheidsgraad, vermoedelijk te moeilijk voor mensen die de originele Toukiden nooit gespeeld hebben. De volledige game zal dit soort missies ook hebben maar deze geleidelijk aan moeilijker maken in plaats van onmogelijk vanaf het begin.

Als spelers deze speciale missies uitspelen kunnen ze in de volledige game meteen beginnen bij chapter 8 waar het Kiwami gedeelte van Toukiden: Kiwami begint. Ook krijgen deze spelers een aantal speciale features en items die meegenomen kunnen worden naar de volledige game.