Total War Attila verschijnt 17 februari 2015

Er is een nieuwe trailer verschenen van Total War Attila genaamd The Red Horse of War. Het verhaal van de game gaat over de oude macht van Rome die ineen begint te storten, waardoor er een kans ligt voor agressors. In deze nieuwste cinematische trailer van Total War Attila zien we het Sassanidische Rijk profiteren van de verwarring om de oorlog aan haar buren te verklaren.

Total War Attila

Total War Attila bevat nieuwe functies

Het spel zelf bevat een aantal nieuwe functies rond legeraansturing en oorlogvoering om dit belangrijke aspect van de Total War-ervaring nog meer diepgang te geven. Belangrijker is nog dat spelers te maken krijgen met levensechte risico’s terwijl ze hun legers onder controle moeten houden, ondanks oplopende verliezen, ontrouwe generaals en een gefragmenteerde voedselvoorziening.

Een losgeslagen bevelhebber kan andere twijfelende personages aanzetten tot muiterij, een van de mechanismen die meespeelt in het gedetailleerde, nieuwe burgeroorlogsysteem. Duistere tijden vragen om duistere maatregelen. Een van de tactieken die spelers kunnen inzetten om de kans op dergelijke verdeeldheid te verkleinen, is decimatie: een meedogenloze Romeinse gewoonte waarbij een tiende van het leger systematisch wordt afgeslacht om de orde tegen een hoge prijs tijdelijk te herstellen.