Speel Total War Attila op de PC en Mac

Total War Attila is nu beschikbaar. Het verhaal van de game gaat over de oude macht van Rome die ineen begint te storten, waardoor er een kans ligt voor agressors.

Total War Attila bevat een aantal nieuwe functies rond legeraansturing en oorlogvoering om dit belangrijke aspect van de Total War-ervaring nog meer diepgang te geven. Belangrijker is nog dat spelers te maken krijgen met levensechte risico’s terwijl ze hun legers onder controle moeten houden, ondanks oplopende verliezen, ontrouwe generaals en een gefragmenteerde voedselvoorziening.

Een losgeslagen bevelhebber kan andere twijfelende personages aanzetten tot muiterij, een van de mechanismen die meespeelt in het gedetailleerde, nieuwe burgeroorlogsysteem. Duistere tijden vragen om duistere maatregelen. Een van de tactieken die spelers kunnen inzetten om de kans op dergelijke verdeeldheid te verkleinen, is decimatie: een meedogenloze Romeinse gewoonte waarbij een tiende van het leger systematisch wordt afgeslacht om de orde tegen een hoge prijs tijdelijk te herstellen.