Niet getreurd, wij hebben een vermakelijke Top 3 van vervangende games samengesteld!

De Destiny Beta is voorbij en veel gamers weten schijnbaar niet wat ze nu moeten doen. Het Bungie forum staat vol met verhalen van boze mensen die ontwenningsverschijnselen hebben en zich met geen enkele game kunnen vermaken. Wij hebben nu een drietal games voor jullie uitgekozen waar je je mogelijk de komende maand mee zal kunnen vermaken. Het is geen Destiny, maar kan de leed hopelijk toch een klein beetje verzachten. Bekijk hier onder onze Top 3!

1. Mass Effect

Je houdt van Sci-Fi, RPG elementen, een coole story en allemaal verschillende wapens? Mogelijk is het dan toch even tijd om een van de Mass Effect delen af te stoffen. Deze serie van Bioware is geweldig en zeker een must-have als je nog nooit een Mass Effect game hebt gespeeld. Je zal je zeker niet vervelen, want de game zit boordevol aktie, dialogen, jouw eigen ruimteschip en je kan je alcohol nuttigen in de plaatselijke bar. Wat wil je nog meer? Daarnaast is de multiplayer modus van Mass Effect 3 ook nog eens bijzonder vermakelijk.

2. Borderlands 2

Ook deze game zit boordevol Sci-Fi elementen, een geweldig verhaal en allerlei coole wapens. Sterker nog, de wapens in Borderlands 2 zijn vrijwel niet te overtreffen. Daarnaast is het local co-op aspect van Borderlands zo geweldig uitgewerkt dat je uren lang op Pandora kan rondbrengen om bepaalde Legendary wapens te farmen. Bel een (of meerdere) van je vrienden en vriendinnen en ga lekker een potje knallen in deze geweldig FPS met een twist.

3. Titanfall

Waarom Titanfall en geen Halo? Omdat Titanfall vandaag een nieuwe dlc krijgt (Frontier’s End) en er weer een aantal nieuwe maps aan de game zijn toegevoegd. Daarnaast is een potje Titanfall nooit verkeerd, aangezien je in een kolossale Titan kan rondstampen. Bovendien is het ook een Sci-Fi game en zijn er genoeg verschillende modi waarin je je uren of dagen in kan verliezen. Ik sta in ieder geval al weer klaar om te knallen.

 • Mass Effect zou ik erg graag weer terug zien op de ps4 (Remake). Ben het volledig eens met je lijstje.

  • Grayfoxz

   persoonlijk zie ik liever een volledig nieuwe titel. Remakes kunnen gaaf zijn, maar het is tegenwoordig iets te veel van het goede. Maar zeker een gave game ๐Ÿ˜€

   • Nino

    Er komt een nieuwe Mass Effect die zich tijdens de Shepard verhaallijn afspeelt. Afgelopen Comicon is allerlei info bevestigd. Ik ben daarom heel erg benieuwd…

    • Grayfoxz

     jaa I know, alleen zeggen geruchten dat het minimaal nog een jaar duurt voor dat de game uit komt ๐Ÿ™

 • Mass Effect Trilogy box inclusief alle DLC op de PS4 graag.

  • Nino

   Nee Berend, dat zou pas uitmelkerij zijn. Gewoon volledige nieuwe Mass Effect. Die oude trilogie moeten we nu gewoon loslaten. Ik heb ze al op Xbox 360 en vele anderen ook wel.

   • En toch snappen mensen uitmelkerij nog steeds niet. Uitmelkerij is nog steeds iets van een franchise gebruiken totdat je er kots en kotsmisselijk van wordt. Neem Mass Effect Kart, Mass Effect golf, Mass Effect Monopoly etc. Dan noem ik het uitmelken. Iets keer op keer uitbrengen is dat niet. Het is misschien lui van de ontwikkelaars, daar ben ik het mee eens, maar voor de mensen die het willen kopen is het mooi. En inderdaad een keer houdt het op qua uitbrengen van een game.

    • Grayfoxz

     Berend, hetzelde keer op keer opnieuw uitbrengen is ook uitmelkerij. En zeker, ook lui zoals je zegt.

     • uitmelkerij.nl lijkt me een leuk bedrijf om bij te werken ๐Ÿ˜€

     • Grayfoxz

      lucratief zoizo ๐Ÿ˜‰

     • Nino

      Zo te lezen snap jij de definitie van uitmelkerij gelukkig wel Joerie. ๐Ÿ˜€

      Toen Mass Effect niet meer een Xbox360 exclusive was en eindelijk ook op PS3 kwam dacht ik; Nice, nu kunnen zij Shepard’s avonturen ook beleven. Toen kwamen ze met een trilogie box en dan hopen enkelen nu op een Next-gen versie. Gewoon een nieuwe Mass Effect…punt. Laat al die mensen die de game nog niet hebben gespeeld gewoon lekker de last-gen versie halen.

      Geld ook voor Tomb Raider en The Last of Us, als je de game nog nooit hebt gespeeld zou ik de games next-gen halen. Zo wel, gewoon lekker laten liggen. Een remaster van Resident Evil saga is ook dikke uitmelkerij. Capcom weet dondersgoed dat de laatste drie Resident Evil games zwaar tegen vielen. Wat doen ze? Oude klassiekers remasteren om easy money te verdienen. Mensen die dit ondersteunen beroven de gameindustrie van innovatie en voeden de hebberigheid

     • “Laat al die mensen die de game nog niet hebben gespeeld gewoon lekker de last-gen versie halen.”

      Dat gaat niet gebeuren. Ik sta open voor een remake op de current gen. (PS4, Xbox One)

     • Nino

      Gaat toch niet gebeuren. Bioware richt zich op een Next-gen game, niet het opnieuw uitbrengen van een verouderde trilogie. Bovendien is de ME Trilogie momenteel in de aanbieding voor โ‚ฌ19,99