Activision heeft Tony Hawk’s Pro Skater 5 aangekondigd en het is ook geen moment te vroeg. Veel te lang hebben fans moeten wachten, maar eindelijk is het zover.

Eindelijk is het zo ver. Een nieuw deel in de Tony Hawk’s Pro Skater serie is aangekondigd door Activision en Robomodo. Later dit jaar moet deel 5 uit de serie verschijnen op de PlayStation 4 en Xbox One, waarna de PlayStation 3 en Xbox 360 versies later zullen volgen.

De game, die terug grijpt naar de oude delen in de serie, gaat de controls uit de laatste games combineren met nieuwe features zoals power-ups en de mogelijkheid om projectielen af te schieten voor specifieke missies. Ook zullen er een hoop nieuwe levels in de game zitten met elk hun eigen missies die solo, online of in de vorm van co-op gespeeld kunnen worden. Hiernaast zal ook de Skate Park Creator terug zijn opwachting maken waarmee spelers hun eigen gemaakte skate parken online kunnen delen.

Op het moment zijn de volgende skaters bevestigd voor de game: Tony Hawk, Nyjah Huston, Aaron Homoki, Ishod Wair, Riley Hawk, Lizzie Armanto, Chris Cole, David Gonzalez, Leticia Bufoni, en Andrew Reynolds.

Kunnen jullie nog wachten om eindelijk met een volwaardige nieuwe Tony Hawk game aan de slag te gaan? Of hebben jullie het nu wel gezien met de skate games? Laat het ons weten in de comments!
Tony Hawk's Pro Skater 5 aangekondigd