Tomb Raider heeft een gemiddelde score van 91%

Ga jij de game volgende week halen?

Volgende week ligt Tomb Raider eindelijk in de winkel. Vandaag hebben we een nieuwe trailer van de game genaamd ‘Reborn’. Het leuke is dat de game erg goed scoort. Op dit moment heeft de game een gemiddelde van 91% in de Benelux. Tomb Raider zal dus geen miskoop zijn als we de reviews mogen geloven. Er zijn volgende week drie verschillende versie van Tomb Raider te krijgen. De Benelux versie is de versie die je het meeste in de winkels zult zien liggen en de Benelux versie zal het volgende bevatten:

– EXPLORER BUNDLE (DLC) bevat een nieuwe omgeving en een voordeel om te overleven..
– CHALLENGE TOMB: een exclusieve tombe om te onderzoeken! In deze nieuwe locatie worden de vaardigheden van Lara danig op de proef gesteld met nieuwe omgevingspuzzels.
– FAST CLIMB UPGRADE: snelle toegang to de fast climb upgrade waarmee Lara sneller kan klimmen. Handig om tijdens een gevecht het hogerop te zoeken!
– COMBAT STRIKE PACK(DLC) maakt de kans voor Lara een stuk groter om te overleven op het eiland..
– PISTOL SILENCER UPGRADE: de silencer upgrade voor Lara’s pistool stelt haar in staat om de lastigste situaties te bedwingen.
– HEADSHOT RETICLE UPGRADE: met deze upgrade wordt je wapen voorzien van een vizier, waardoor samen met de silencer een dodelijke combi-natie ontstaat.
– PISTOL BURST MODE UPGRADE: door de burst mode upgrade kan Lara haar aanvallers belagen met een regen aan kogels.
– ANIMAL INSTINCT SKILL UPGRADE: door deze upgrade worden dieren die veel XP opleveren duidelijk gemarkeerd waardoor upgraden naar een volgende skill een peulenschil wordt.

https://www.youtube.com/watch?v=glV-X_xYb8Y” width=”620″ height=”360″]