Vechten zul je in de Tomb Raider reboot.

Over 2 weken verschijnt de game op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

De eerste twee afleveringen van Guide to Survival gingen in op hoe een onervaren Lara Croft haar intelligentie en materialen die ze tegenkomt op het eiland moet gebruiken om de barre omstandigheden op Yamatai te kunnen overleven. In deze laatste aflevering gaan we dieper in op Lara’s rauwe manier van vechten.

Niet alleen de elementen vormen een bedreiging voor Lara op het eiland. Roofdieren komen voor op twee en vier poten… Lara’s ontgrendelde vaardigheden en wapenupgrades komen van pas in haar vechtstijl, van dichtbij en in waanzinnige vuurgevechten.

Tegen een overmacht van vijanden en wapens moet Lara in de schaduwen blijven. Het ongemerkt benaderen van vijanden stelt haar in staat geruisloze kills te maken en de andere Solarii in het ongewisse te laten. De omgevingen stellen Lara ook regelmatig in staat de overhand te krijgen. Ze moet echter altijd klaar staan voor een knokpartij, waar ze gebruik kan maken van ontwijk- en countermoves en verbeterde uitrusting. Door een combinatie van verstand en wapens is Lara een slimme en uiterst gevaarlijke tegenstander.