Meer Destiny DLC in aantocht

Klaar met Destiny ben je eigenlijk nooit, althans niet zo snel. Na de wat, lees de review hier, teleurstellende The Dark Below DLC verschijnt in de toekomst meer DLC voor Destiny. Deze Destiny DLC zal natuurlijk de House of Wolves bevatten maar door een lek zien we, het is een lek dus niks is zeker, dat er meer in het verschiet ligt. In het begin van maart moet House of Wolves verschijnen en dan in september de DLC genaamd Comet: Plague of Darkness. Als je hiermee klaar bent kun je jezelf opmaken voor de Destiny DLC genaamd Vex en Forge of Gods. Lees hieronder wat meer informatie over de gelekte DLC plannen.

 • House of Wolves
  Date: March 10th, 2015
  Locations: Cosmodrome, Moon, Venus, Reef
  Activities: 3 Story, 1 Strike, 1 Raid, 4 PvP Maps
 • Comet: Plague of Darkness
  Date: September 2015
  Locations: Moon, Venus, Mars, Hive Ship
  Activities: 12 Story, 4 Strike, 1 Raid, 1 Location, 6 PvP Maps
  Bonus: New subclasses and 2 new weapon types
 • Vex [illegible]
  Date: TBA
  Locations: Venus, Mars
  Activities: 3 Story, 2 Strike, 1 Raid, ? PvP Maps
 • Forge of Gods
  Date: TBA
  Locations: TBA
  Activities: TBA
 • Komt nog veel DLC aan zo te horen we zijn nog wel eventjes zoet met Destiny ๐Ÿ™‚

 • Met een “10 year plan” kan je inderdaad wel wat DLC verwachten. “Comet: Plague of Darkness” is mogelijk niet eens DLC maar een nieuwe game/ volwaardige uitbreiding, wat verdomd suf zou zijn, aangezien deze pas in September 2015 uitkomt.

  Hopelijk bevat House of Wolves een betere Raid, Crota’s End is namelijk zooooo kapot. Zelfs de grootste noobs kunnen de raid overwinnen met al die glitches en trieste exploits. Daarnaast hebben al meerdere mensen de hele raid in hun eentje uitgespeeld, dat zou gewoon niet moeten kunnen bij een uitdaging bedoelt voor zes mensen. Ik ben benieuwd…

 • Beter! Ze moeten alleen die prijzen wel even aanpassen. 19,99 voor alleen The Dark Below, beetje stevig aan de prijs voor wat missions, strikes, en niet eens een nieuwe planeet.