Wil jij ook kans maken op een van de drie gave Titanfall prijzen?

In samenwerking met Levelup Wear en livecodes.nl hebben wij deze maand namelijk een extra prijsvraag voor jullie in petto. Vakanties zijn nou eenmaal best prijzig en om wat geld te besparen hebben we wat leuks voor jullie bedacht. Vanaf 31 juli is de nieuwe dlc voor Titanfall beschikbaar. Deze heet Frontier’s End en biedt spelers nieuwe maps, wapens en burn cards. En wie staat er nou niet te popelen om op de nieuwe maps chaos te veroorzaken in een kolossale Titan?

Wat kunnen jullie allemaal met deze Titanfall prijsvraag winnen?

We hebben drie prijzen voor jullie in huis gehaald.

  • Hoofdprijs: Titanfall t-shirt en 800 MS Points om de Frontier’s End DLC mee te downloaden.
  • Tweede prijs: Titanfall t-shirt en een prachtige Titanfall poster.
  • Derde prijs: Titanfall t-shirt.

Wat moeten jullie er voor doen?

Simpel, beantwoord de drie vragen op onze prijsvraag pagina. Waar kan je deze vragen vinden?  Je zal hieronder op de banner moeten klikken en daarmee kom je op onze speciale Titanfall prijsvraag pagina. Het Kijk-Online team wenst jullie allen heel veel succes en wie weet loop jij binnenkort rond in een stoer Titanfall t-shirt en kan je genieten van de nieuwe dlc of je kamer versieren met een speciale Titanfall poster.

Titanfall Prijsvraag

De prijsvraag loopt t/m 14 augustus 2014 en alle t-shirts zijn slechts in de maat “Medium” verkrijgbaar. Hou hier dus even rekening mee als je besluit mee te doen.

  • Vette prijsvraag en leuke prijzen!

  • Succes iedereen!

  • Sainting

    Toffe prijzen! ik heb meegedaan