Titanfall Xbox 360

itanfall Season Pass voor een eenmalige prijs van € 24,99 verkrijgbaar

Xbox 360-spelers: je Titan is gereed en wacht op je! De first-person shooter Titanfall wordt wereldwijd geprezen door recensenten om de frisse, bloedstollende adrenalinestoot die de game het genre heeft gegeven. Fans uit de hele wereld zijn overtuigd door de vloeiende, snelle multiplayer-actie tussen aanvalspiloten en zwaar bepantserde Titans van 7 meter hoog. Titanfall voor Xbox 360 is ontwikkeld door Bluepoint Games, in samenwerking met Respawn Entertainment.

Gamers die niet genoeg kunnen krijgen van de strijd kunnen de Titanfall Season Pass aanschaffen waarmee ze drie contentpakketten ontvangen. De Titanfall Season Pass is verkrijgbaar voor een eenmalige prijs van € 24,99. Je kunt hem voor de Xbox One en Xbox 360 via XboxLive en voor PC via Origin kopen.

Titanfall speelt zich af in de nabije toekomst, in een afgelegen grensgebied dat wordt verscheurd door oorlog. Als speler beland je midden in een conflict tussen Interstellar Manufacturing Corporation (IMC) en de ‘Militia’. De actie is snel en afwisselend. Je kunt rennen over muren in free running-stijl, indrukwekkende dubbele sprongen maken en Titans kapen. Doordat je afwisselend als piloot en Titan kunt spelen, kun je razendsnel van tactiek veranderen, aanvallen of vluchten, en de actie hoog in de lucht voortzetten. Zie hieronder een filmpje van Gamespot met Xbox 360 gameplay van de game.

https://www.youtube.com/watch?v=kNyNma-cokA” width=”620″ height=”360″]