the_wonderful_101_logo

The Wonderful 101 is exclusief voor de Wii U en ligt volgende week in de winkels

We hebben de Wonderful 101 launch trailer voor jullie. In The Wonderful 101 bestuur je een groep geheime helden die hun normale leventje achter zich laten om de Aarde van haar ondergang te redden. Will Wedgewood is leraar aan de basisschool van Blossom City, maar sommige mensen kennen hem ook als Wonder-Red, het jonge talent van een geheime gevechtseenheid en toekomstig leider van The Wonderful 100. In zijn elitegroep bevindt zich ook Eliot Hooker, in het dagelijkse leven agent van de Los Angeles Police Department – maar ook de man achter het masker van Wonder-Blue.

De hoofdpersonages van The Wonderful 101 kunnen elk Unite Morph-krachten gebruiken om de groep in objecten te veranderen, zoals een reusachtige hand genaamd Unite Hand, een machtig zwaard met de naam Unite Sword, en zelfs het vuurwapen Unite Gun. Alle Unite Morph-krachten worden sterker naarmate er meer helden voor gebruikt worden. Let dus goed op burgers die “Help!” roepen en voeg ze toe aan je team om de GEATHJERK-troepen nog harder te kunnen treffen!
De Wii U GamePad doet tijdens het spel dienst als centrum voor het aansturen van je helden. Door vormen op het touchscreen te tekenen, kun je Unite Morph-krachten activeren, terwijl het menu op dat scherm je laat bepalen welke held je teamleider wordt.

Zodra je een gebouw binnengaat wordt de actie naar het touchscreen van de Wii U GamePad verplaatst, en kun je bewegingsbesturing gebruiken om je omgeving te verkennen.Als een operatie met succes is afgerond, kun je de verzamelde O-parts gebruiken om nieuwe krachten te kopen en je pantser te versterken binnen geheime basissen die Wonderful Marts worden genoemd. Zo krijg je bijvoorbeeld de beschikking over de verdedigende actie Unite Guts, die je helden in een vrijwel onverwoestbare pudding verandert, of Unite Spring, een actie die je helden in een springveer verandert waarmee je aanvallen kunt ontwijken. Deze extra vaardigheden komen zeker van pas bij het bestrijden van de lastigere leden van de GEATHJERK-troepen.

Naast de Story Mode voor een enkele speler zijn er ook Wonderful Missions die je met maximaal vier andere spelers laten spelen. Bestrijd samen met je vrienden de buitenaardse beesten in verschillende arena’s en ga voor de hoogste score. Het is ook mogelijk om foto’s van schermafbeeldingen op Miiverse te plaatsen om je wonderlijke belevenissen met de wereld te delen.

Sluit je aan bij de Wonderful Ones en red de Aarde van haar buitenaardse GEATHJERK-belagers in The Wonderful 101, een uniek actiespel dat op 23 augustus voor Wii U verschijnt. Bereid je voor op ontzagwekkende Unite Morph-krachten, voeg gewone burgers toe aan je superheldenleger, en ontdek hoe krachtige samenwerking tot de beste resultaten leidt!