The Witcher 3 Wild Hunt Launch Trailer is een trailer die wederom goed in elkaar is gezet

Wie heeft er vandaag vrij? Wie spijbelt vandaag en wie is er, uch, ziek? De reden is natuurlijk The Witcher 3 Wild Hunt die vandaag eindelijk in de schappen ligt. CD Projekt RED heeft nu The Witcher 3 Wild Hunt launch trailer vrijgegeven en wat is deze trailer goed! In de trailer zie je wat verschillende scenes uit de game ondersteund door het nummer Oats in the Water van Ben Howard. Genoeg gesproken, bekijk hieronder de launch trailer en laat ons eens weten of jij vandaag The Witcher 3 Wild Hunt gaat spelen.

 • Mooie muziek! Hoop dat de postbode op tijd is vandaag ๐Ÿ™‚

 • @Berend7:disqus Dat is Ben Howard – Oats in the Water (ik dacht al, wat komt die stem mij bekend voor). Ook hier is het grote wachten op een postbode begonnen XD

  • Klopt dat gaf ik ook aan in het artikel haha :P. Al ver in The Witcher 3?

   • Haha, waarschijnlijk was dat voor mijn tweede kopje koffie, dan sla ik nog niet echt informatie op. Veel verder dan het downloaden van het spel ben ik nog niet gekomen, helaas nog geen tijd gehad om daadwerkelijk te spelen ๐Ÿ™

    • Same here dude. Speel je op de PlayStation 4 of Xbox One?

     • Geen van beide, ik speel op PC. Heb er nu een paar uurtjes opzitten en het bevalt prima ๐Ÿ™‚