The Witcher 3 Wild Hunt Collector’s Edition Unboxing video laat leuke goodies zien

Major Nelson heeft een video gedeeld waarin hij de Collector’s Edition van The Witcher 3 Wild Hunt uitpakt. De inhoud van de Collector’s Edition in de video is van de versie op de Xbox One. Xbox One-bezitters krijgen namelijk een paar goodies extra. Deze extra goodies bestaan uit twee pakjes Gwent-speelkaarten en een landkaart. Een landkaart is best handig want zo raak je de weg tenminste niet kwijt in de wereld van The Witcher 3 The Wild Hunt. Wat er naast de extra goodies nog meer in de Collector’s Edition zit kun je hieronder bekijken in The Witcher 3 Wild Hunt Collector’s Edition Unboxing video.

 • steelbook ziet er goed uit!!

 • Major Nelson is een held! Geef mij maar een Artbook, steelbook´s zijn wel aardig…

 • Hele mooie CE. Steebook, artbook en het beeldje zijn wel musthaves.

 • PerziaN

  Die kaarten zijn alleen voor de Xbox? Hoe dan! (-_____-“) Dammit!

 • ReadyFreddy

  Dit spel gaat het zooooo niet waarmaken! Hype train!

  • Nou… dat weet ik nog zo net niet, wat ik op de Gamescom heb mogen zien was behoorlijk indrukwekkend.

   • ReadyFreddy

    Ik weet het net niet. De game is al uitgesteld geweest. Dat beloofd nooit veel goeds.

    • Ik kan mij een aantal games van eind vorig jaar herinneren die ze beter hadden kunnen uitstellen maar waar ze dat niet hebben gedaan. Ik geloof niet dat het uitstellen iets slechts is, Ik heb liever een product dat af is en speelbaar dan dat ik moet wachten tot een of andere patch het geheel speelbaar maakt. In dit geval zullen we het wel zien zodra het spel uitkomt. Ik hoop dat je heel erg ongelijk hebt overigens 😛