The Witcher 3 krijgt een fantastische wereld!

Als er één game is waar menig gamer op wacht dan is het wel The Witcher 3. De game die geplant staat voor de next-gen generatie scoort nu al erg hoog. In deze open wereld staat je als gamer van alles te wachten. Vreemde wezens, mooie steden en nog veel meer vette shit! The Witcher is ontwikkeld door het Poolse bedrijf CD Projekt RED en uitgebracht op 24 oktober 2007. Het spel is gebaseerd op de verfilmde kortverhalen- en boekenserie  van Andrzej Sapkowski. In 2011 kwam het spel The Witcher 2: Assassins of Kings uit, dat tevens te spelen is voor de Xbox360.

The Witcher 3 Screenshots

De wereld van The Witcher 3 is +/- 35 keer groter dan de wereld van The Witcher 2. Er is dus genoeg te doen en te beleven!

Wat goed op de E3 goed werd ontvangen is dat je als speler met een boot het water op kan. Hoe ver je hiermee kan komen is nog niet duidelijk, maar het is zeker een mooie toevoeging. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om de game te spelen. Bekijk hieronder de screenshots van The Witcher 3. Mijn vraag aan jou als lezer: Vindt je de Witcher een Oblivion namaak? Of is het juist andersom?
The Witcher 3 screenshots The Witcher 3 screenshots The Witcher 3 screenshots The Witcher 3 screenshots The Witcher 3 screenshots The Witcher 3 screenshots The Witcher 3 screenshots The Witcher 3 screenshots