Ga jij een bezoekje brengen aan The Witcher 3 pop-up store?

Media Markt en uitgever BANDAI NAMCO Entertainment presenteren een speciale The Witcher 3 pop-up store in Amsterdam (Kalverstraat 101) voor de game The Witcher 3 Wild Hunt. Ontdek de wonderlijke wereld van The Witcher, de eerste game in Europa met een eigen pop-up store. De lancering van de pop-up store start met een opening in de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 mei (00:00 uur) om de release van The Witcher 3: Wild Hunt groots te vieren. Na de bijzondere opening volgt een week van feestelijke activiteiten. Media Markt en BANDAI NAMCO Entertainment nodigen iedereen uit om tussen 19 mei (vanaf 0:00 uur) en 24 mei naar de Kalverstraat 101 in Amsterdam te komen voor een ultieme The Witcher 3: Wild Hunt game-experience.

Unieke game-ervaring: live streams, speelsessies, meet & greets en nog veel meer:

Media Markt werkt voor de eerste Europese game The Witcher 3 pop-up store in Amsterdam samen met uitgever BANDAI NAMCO Entertainment en game-ontwikkelaar CD Project Red. Bezoekers kunnen op de foto met een groot standbeeld van The Witcher’s hoofdpersonage Geralt of Rivia en meedoen met een programma gevuld met live streams, speelsessies, meet & greets en goodie hunts. Voor het eerst zullen The Witcher-fans een modieuze collectie van officiële The Witcher-kleding kunnen kopen in een fysieke winkel, van T-shirts tot exclusieve leren jacks.

Over The Witcher 3: Wild Hunt:

The Witcher 3: Wild Hunt is een fantasygame die op creatieve en volwassen manier met rauwe thema’s omgaat. Als premiejager Geralt of Rivia verkent men een grafisch verbluffende open wereld waarin men in talloze grimmige situaties verzeild raakt en geen enkele keuze ooit de beste lijkt te zijn. The Witcher 3 zit vol met actie, maar ook met ijzersterke dialogen die zijn ingesproken door beroemde acteurs. Zo brengt Charles Dance (bekend als Tywin Lannistar uit Game of Thrones) met zijn stem de hardvochtige keizer Emhyr var Emreis tot leven. Bekijk hieronder de nieuwe teaser van de game. We hebben trouwens ook nog een leuke prijsvraag van The Witcher 3 Wild Hunt. Doe dus zeker even mee om kans te maken op allerlei leuke goodies.