The Taken King belooft fans nieuwe subclasses, wapens, armor, verhaal en meer!

Gisteren kregen we tijdens Sony’s E3 persconferentie te zien wat Bungie voor ons in petto heeft met Destiny: The Taken King. Vandaag nemen we een kijkje naar de speciale Collectors Edition die speciaal voor de game wordt uitgebracht. Fans die een fysieke versie van deze C.E. aan willen schaffen kunnen de volgende content verwachten:

– The Taken King Colectors Edition box
– Limited Edition Steelbook case
– Weapon schematic
– Destiny
– Expansion I: The Dark Below
– Expansion II: House of Wolves
– The Taken King
– Early access weapons pack
– Strange Coin replica
– Collection of Relics and Artifacts
– Modified Treasure Island Book with Cayde-6’s personal notes and illustrations

Daarnaast krijgen veteranen ook nog eens een speciaal embleem, een drietal shaders, een sparrow en drie speciale Exotic class items waarmee je extra XP ontvangt. Het is echter nog niet bekend welke winkels de Collectors Edition van The Taken King in Nederland zal verkopen, maar als we het vergelijken met de zeldzame Ghost Edition van vorig jaar vermoed ik dat deze editie ook zeker naar ons koude kikkerlandje zal komen. In september kunnen we in ieder geval aan de slag met de nieuwe Void Bow, Solar Hammer en Arc Storm. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

  • Dat ziet er erg vet uit hoor

    • Ik vind het ook erg vet, alleen jammer dat ik Destiny, The Dark Below en House of Wolves al heb…de rest van het pakket wil ik juist dolgraag hebben. Ga het denk ik wel bestellen. ๐Ÿ˜› Staat mooi naast mijn Ghost Edition! De game en twee uitbreidingen verkoop ik gewoon.

  • Ziet er heel goed uit! Heb nog geen DLC van Destiny gespeeld en dit is zeker een goede Edtion waarmee ik dat alsnog kan gaan doen!

  • Thomas

    Beetje suf dat veteranen dit pakket niet zonder al die overbodige dlc en game kunnen aanschaffen..