1 april verschijnt de Heroines & Villainesses Pack voor LEGO Batman 3 Beyond Gotham

Het is tijd om deel te nemen aan een nieuwe, spannende LEGO Batman 3 Beyond Gotham missie met The Squad Add-on Content Pack! Deze laatste toevoeging aan de DLC Season Pass van de game is vanaf 3 maart beschikbaar voor Xbox One, Xbox 360 en PC en vanaf 4 maart voor PS4 en PS3.

In The Squad Pack banen spelers zich een weg door de Belle Reve Penitentiary als Deadshot, Deathstroke, Harley Quinn, Captain Boomerang en andere leden van The Squad. Spelers proberen een infiltrant op te sporen voordat alle geheimen van Amanda Waller, en daarmee The Squad, onthuld worden. Speel in story mode en in free play om meer personages, voertuigen en minikits vrij te spelen.

LEGO Batman 3 Beyond Gotham spelers krijgen binnenkort ook toegang tot de Heroines & Villainesses Pack, een gratis te downloaden add-on die vanaf 1 april beschikbaar komt voor PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 en PC. Vier de onverschrokkenheid van de vrouwen van DC Comics met deze collectie van superheldinnen en slechteriken. Spelers kunnen hiermee schade aanrichten als Raven of de grond doen splijten als Terra. De bundel bevat daarnaast de favorieten van de fans, zoals de buitenaardse prinses Starfire en dieren-imitator Vixen, maar spelers moeten op hun hoede zijn voor de explosieve Plastique en de koude en berekende Killer Frost!

Bekijk hoe de leden van The Squad hun talenten aanwenden om een nog duistere macht tegen te houden in de gloednieuwe trailer hieronder.