The_Lego_Movie_Videogame

In The LEGO Movie Videogame ligt het lot van de LEGO wereld ligt in jouw handen!

Warner Bros. Interactive en TT Games hebben vrijgegeven dat The LEGO Movie Videogame in 2014 verkrijgbaar zal zijn naast het langverwachte “The LEGO Movie”, van Warner Bros. Pictures en Village Roadshow, en een speelgoedcollectie van “The LEGO Movie” bouwsets.

In een scenario afgeleid uit de film plaatst The LEGO Movie Videogame kinderen in de rol van Emmet, een gewoon, braaf en perfect gemiddeld LEGO minifiguur die per ongeluk wordt aangezien voor de meest uitzonderlijke persoon en als de sleutel tot het redden van de wereld. Spelers begeleiden hem als hij wordt opgeroepen door een gemeenschap van vreemdelingen voor een epische zoektocht om de kwaadaardige tiran te stoppen, een reis waarvoor Emmet hopeloos en hilarisch niet voorbereid is.

Spelers kunnen in The LEGO Movie Videogame LEGO instructiepagina’s verzamelen en gebruiken om constructiesets te bouwen of om de ontzagwekkende kracht van de ‘Master Builders’ te benutten om virtueel bijzondere LEGO creaties te bouwen tijdens de reis. Met meer dan 90 personages geïnspireerd door de film en 15 spannende levels kunnen kinderen bouwen en op avontuur gaan als nooit tevoren.

The LEGO Movie Videogame komt beschikbaar voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, Wii U, PC, Nintendo 3DS en PlayStation Vita. Bekijk hieronder de trailer van The Lego Movie.