Vind jij het uitstellen van The Legend of Zelda (Wii U) goed of slecht?

Nintendo heeft bekend gemaakt dat de Wii U-versie van The Legend of Zelda dit jaar niet meer zal verschijnen. In een video laat Eiji Aonuma, de producer van The Legend of Zelda, iedereen weten dat het team dat aan The Legend of Zelda werkt de afgelopen drie maanden met nieuwe ideeën is gekomen. Eiji Aonuma geeft aan dat deze ideeën zelfs zijn eigen verwachtingen te boven gaan. Deze ideeën hebben meer ontwikkelingstijd nodig en Aonuma vindt dan ook dat het team niet naar een tijdschema moet kijken maar vol voor een best mogelijke The Legend of Zelda-game moeten gaan. Dit houdt in dat The Legend of Zelda niet in 2015 zal verschijnen maar ergens in 2016. Wanneer in 2016 is helaas niet bekend gemaakt. We houden je natuurlijk op de hoogte.

 • Danny

  Een game uitstellen is geen slechte zaak, aangezien dit altijd ten goede van de game is.
  Maar een game in 2012 als releasegame van de console aankondigen en dan in 2016… euh… Mogelijk in 2016 uitbrengen vind ik toch wel kwalijk.
  Stiekem al doorgeschoven naar de NX?

  • Grayfoxz

   Deze versie van de zelda game is in 2012 niet aangekondigd. Wat we toen zagen was puur een techdemo. Maar is idd zeker zeer zonde.
   Denk niet dat de game doorgeschoven gaat worden. En we moeten ook nog maar afwachten of de NX wel een volwaardige console word 😉

   • Danny

    O, ja. Dat was inderdaad die Tech demo. Maar volgens mij hadden ze wel het plan bij de release van de Wii-U een nieuwe Zelda uit te brengen… zoiets staat me tenminste bij.
    Heb overigens nog steeds (in afwachting op deze nieuwe Zelda) geen Wii-U.
    Maar als die NX een volwaardige console wordt, koop ik een Wii-U voor een jaartje, geen strak plan…

    • Grayfoxz

     och, nintendo kennende zal het minstens twee jaar wachten zijn nadat ze het apparaat voor het eerst showen. en mogelijk tonen ze hem niet eens dit jaar.