Sony en Naughty Dog komen met iets speciaals voor The Last of Us.

Ga jij voor de Ellie edition of de Joel edition?

Er komen twee special editions van The Last of Us. Dat hebben Naughty Dog en Sony laten weten. Je kunt kiezen tussen The Last of Us: Ellie Edition en The Last of Us: Joel Edition, elk met een unieke canvasverpakking en boordevol exclusieve content.

Inhoud:

– Mini-artbook van The Last of Us: verken de wereld van The Last of Us met het bijzondere artwork dat de game vorm heeft gegeven.

– The Last of Us: American Dreams nummer 1: ontdek het verhaal van Ellie in het eerste deel van een reeks stripboeken, gemaakt in samenwerking met Dark Horse. De cover van deze versie is exclusief te vinden in deze special editions.

– Exclusief hoesje: Ellie prijkt op de voorkant van de Ellie Edition en Joel is te bewonderen op de voorkant van de Joel Edition.
Poster: in elke special edition vind je een exclusieve poster met het personage van jouw editie.

– DUALSHOCK®3-skin: geef je PS3™-controller een nieuw jasje met Joel of Ellie erop, afhankelijk van de special edition die je kiest.
Survival Pack (DLC)

Multiplayerbonussen:

– Extra XP

– Mêleebooster

– Betaalmiddel voor in de game

– Aanpasbare personagevoorwerpen

– Voltooi de singleplayer en ontvang extra skins voor Joel en Ellie.

– Sights & Sounds Pack (DLC)

– Officiële soundtrack van de met een Academy Award bekroonde componist Gustavo Santaolalla.

– Dynamisch thema voor de PS3.

– PSN-avatars: winterversies van Joel &-Ellie.

– LittleBigPlanet™ Sackboy-skins: voucher met code voor een downloadbare Joel-skin of een downloadbare Ellie-skin voor je Sackboy, afhankelijk van de special edition die je bestelt.

The Last of Us is verkrijgbaar vanaf 7 mei 2013. The Last of Us: Ellie Edition en The Last of Us: Joel Edition zijn nu te reserveren voor €79.99.