The Evil Within gameplay

The Evil Within Gameplay Video

Vastgebonden en op gehangen word je wakker. De geur van bloed doordringt je neus. Wat kan dat zijn? Je kijkt om je heen en je ziet tientallen lichamen op je heen, opgehangen! Al snel realiseer je dat je weg moet zien te komen, want voor nu ziet je toekomst er niet goed uit. En zo begint de demonstratie gameplay van The Evil Within.

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik dol ben op horror games. Het gevoel dat je word opgejaagd vind ik heerlijk in een game. Er zijn maar weinig titels die dat bij mij hebben gedaan. Dat zijn Silent Hill 2 en Eternal Darkness. Beide games speelde met je hoofd en steeds werd je op een dwaalspoor gezet. Heerlijk vond ik het.

The Evil Within moet ervoor zorgen dat jij als speler dit gevoel ook moet gaan krijgen. De game is ook één grote zoektocht naar wat er precies gaande is. Jij als speler bent namelijk een detective. Hoe je gevangen bent genomen is nog onduidelijk. Tijd om op onderzoek te gaan. Alleen ben je helaas niet. Eén verkeerde keuze en je wordt snel doorboort door een kerel met een kettingzaag. Is de vergeten genre survival horror weer terug? Bekijk hieronder de video met daarin The Evil Within gameplay.

Bekijk ook de officiële website van de game.