The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited Friends Trailer laat zien wat je allemaal kan beleven met vrienden in de wereld van Tamriel

Bethesda heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van The Elder Scrolls Online voor de consoles genaamd “The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited friends trailer”. In de trailer is te zien dat je The Elder Scrolls niet alleen hoeft te spelen maar dat het met vrienden veel leuker wordt. In Tamriel zijn er drie facties die in oorlog zijn. We noemen de Aldmeri Dominion, Daggerfall Convenant en de Ebonheart Pact. Bij welke factie sluit jij je aan?

Naast de normale wapentuig en spreuken die bekend zijn uit The Elder Scrolls heb je ook de mogelijkheid om wapens te bouwen waarmee je de kastelen van vijanden kunt aanvallen en vernietigen. Wordt jouw kasteel aangevallen dan zijn ze te gebruiken ter verdediging. Er zijn verschillende kerkers waar je in kunt gaan en andere mensen kunt ontmoeten waarmee je op avontuur gaat om bijvoorbeeld sterke, en grote, vijanden te vernietigen. Er is meer want er zijn vijf guilds die je kan joinen of je maakt er zelf één.

Soms is het geval dat jij een hogere level bent als een vriend of vriendin. Als hij of zij dan jouw queeste joint dan zijn de hogere level vijanden geen partij voor hen. Gelukkig heb je daar in The Elder Scrolls Online geen last van. De vijanden scalen namelijk naar je party. Dit houdt in dat alle leden van je party de vijanden kunnen bestrijden. Erg fijn want zo hoeft niemand toe te kijken en kan je all out gaan als party.

The Elder Scrolls Online kent ook Veteran Content. De game houdt namelijk niet op na level 50. Als je deze level hebt gehaald hebt dan krijgt jouw personage de Veteran Status. Nu wordt de game een tandje moeilijker en kan je een zone in genaamd Graglorn en de Dragonstar Arena. Als dit nog niet genoeg is dan zijn er nog de 12-player trials. Dit is een soort van Horde modus waarin je golven van vijanden en grote bazen verslaat voor vette loot. Bekijk hieronder The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited friends trailer, een mond vol, en laat ons eens weten of jij op 9 juni in de wereld van Tamriel duikt.

  • Ben benieuwd als ik deze wereld in stap. Leuke is dat de mensen in m’n omgeving denken dat dit een nieuwe Skyrim wordt. Hoe vaak ik ook uitleg dat deze game dat niet is hoe meer ze zeggen van wel. Ah well, hoor hun reactie zelf wel 🙂